20 / 05 / 2024

Depom ile evler ve işyerleri nefes alacak!

Depom ile evler ve işyerleri nefes alacak!

Depom Depolama Lojistik Hizmetleri, Türkiye"de bir ilke imza atarak tam güvenlikli, temiz ve kullanıcıların eşyalarını kendilerinin yerleştirip, kilitleyebileceği depolama üniteleri olan bir hizmet başlattı



Evlerde ve iş yelerinde her zaman kullanılmayan eşyaların çoğalması üzerine harekete geçen Depom Depolama Lojistik Hizmetleri, Türkiye"de bir ilke imza atarak tam güvenlikli, temiz ve kullanıcıların eşyalarını kendilerinin yerleştirip, kilitleyebileceği depolama üniteleri olan bir hizmet başlattı.
Batıyı ülkelerde bulunan, İstanbul"da da son dönemlerde üretilen marka konutlarda zaman zaman rastlanılan bu ünitelere ev ve işyerlerindeki fazla eşyalar bu tür depolara kaldırılıyor. Bu yolla evlerdeki fonksiyonel eşyalar için yer açılırken mevsimlik, sadece tatillerde kullanılan ve arabaların fazla parçaları da bu tür depolarda saklanabiliyor.
Sık kullanılmayan eşyalardan evin tümünü alabilecek kapasiteye kadar farklı boyutlarda ve seçeneklerde güvenlik kartıyla erişim sağlanabilen bu odalar ˜fazladan yer" beklentisini karşılıyor. Bu depolara bırakılan eşyalar 24 saat güvenlikçi gözetimi altında tutulurken, eşyaların bulunduğu odalara da güvenlik kartlarıyla erişim sağlanıyor. Depolama ünitesini kullanabilmek için önceden randevu almak gerekmezken 3 bin 300 TL değerine kadar olan eşyalar firma tarafından sigortalanıyor. Ayrıca daha değerli eşyalar için de uygun sigorta seçenekleri sunuluyor.


Geri Dön