28 / 04 / 2024

Deposite Ofis te metrekaresi 12 TL! İş dünyasının tam merkezinde!

Deposite Ofis te metrekaresi 12 TL! İş dünyasının tam merkezinde!

Deposite Ofiste kiralık ofislerin metrekaresi 12 TLden başlıyor. Sinpaş Grubu imzası taşıyan projede 100 metrekare ile 5 bin metrekare arasında değişiklik gösteren ofisler yer alıyor.Kazanmanın yeni adresi Deposite Ofis



Sinpaş Grubu imzası taşıyan Deposite Ofiste kiralık ofislerin metrekare fiyatı 12 TLden başlıyor. İş dünyasının tam merkezinde sloganıyla kiralamaya sunulan ofislerin büyüküğü 100 metrekare ile 5 bin metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

İşi ve hedefleri büyük olanlar için iş dünyasının merkezi olarak tasarlanan Deposite Ofis içerisinde; 100 metrekare ile 5 bin metrekare arsında değişiklik gösteren ofisler, 1.500 araç kapasiteli açık ve kapalı otopark, 24 saat kapalı devre güvenlik hizmeti, 7/24 teknik servis, toplantı ve konferans salonları, uluslar arası mağazaların yer aldığı alışveriş merkezi, özel peyzajlı yaşam ve dinlenme alanları, tenis kortu, hamam, spa, sauna ve havuz yer alıyor.

Deposite Ofis, konum olarak;  İstoçun hemen yakınında konumlanıyor. TEM Otoyolunun yanı başında hayat bulan Deposite Ofis; İkitelli OSB, TEM Otoyolu ve yeni metro istasyonunun yanı başında, Atatürk Havalimanına ise 10 dakikalık mesafede konumlanıyor.

444 1 770

www.deposite.com.tr

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön