02 / 05 / 2024

Deposite Outlet'te Eda-Metin Özülkü çifti konser verdi!

Deposite Outlet'te Eda-Metin Özülkü çifti konser verdi!

Deposite Outletin konser sahnesinde görmeye alışık olduğumuz Eda Metin Özülkü çifti 10 Aralık Cumartesi Günü yine Deposite Outlet sahnesindeki yerini alarak izleyenleri muhteşem bir konserle coşturdu



Eda-Metin Özülkü çifti Deposite Outlet sahnesinde yine muhteşem bir konser verdi.  10 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen konserde, izleyenler unutulmaz şarkılar ve eşsiz bir müzik ziyafeti ile keyifli dakikalar yaşadılar. Şarkı aralarında izleyenlerin merak ettikleri soruları cevaplayan çift, kendileri hakkında bilinmeyenleri de anlattılar. Eşinin çok iyi bir söz yazarı olduğunu ve bu konuda ilk ders aldığı kişilerden birisi olduğunu söyleyen Eda Özülkü, eski günlerini anlattı. Metin Özülkü ise 9 yaşından itibaren şarkı sözü yazdığını ifade ederek müzik yaşamı hakkında hayranlarının merak ettiklerini cevapladı. İzleyenler tarafından büyük beğeni kazanan çift, Deposite Outlette tekrar sahne almak istediklerini söyleyerek alkışlar eşliğinde sahneden ayrıldılar.

Yaşam sahası niteliği taşıyan Deposite Outlet Merkezi ziyaretçilerini buluşturduğu birçok ulusal ve uluslar arası markalarla her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemiştir. İstanbulda birbirinden güzel yaşam alanlarına imza atan Sinpaş Grubunun 34 yıllık tecrübesi ile Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli/Başakşehirin buluşma noktası YAŞAM MEYDANI niteliğindeki DEPOSİTE OUTLET, hepsi birbirinden ünlü seçkin Dünya ve Türk markaları arasında bulunduğu, Kazançlı Alışveriş Şehri Deposite Outlet Merkezi 81 Mağazası, oyun alanları, Paintball sahası, Go-kart, Kayak pisti, Lunapark ve Playlandı ile İstanbulluların alışveriş ve eğlence alışkanlıklarına yön vermeye devam etmektedir.


Geri Dön