Kent Haberleri

Deprem araştırmacısı 5 şehrin ismini tek tek sayarak uyardı! Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat!

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Girit'in güneyinde olacak bir deprem Hatay,Adana ve Mersin'i pek etkilemeyeceğini belirterek, genel olarak etkileyeceği şehirleri açıkladı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından açıklanan resmi verilere göre; Akdeniz'de dün saat 18.47'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Söz konusu deprem yerin 15 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de meydana gelen depremin ardından Deprem Araştırmacısı Baturhan Öğüt de resmi sosyal medya hesabı https://x.com/QuakeResearche üzerinden bir paylaşım yaptı. 

Baturhan Öğüt yaptığı paylaşımda Girit'in güneyinde olacak bir deprem Hatay, Adana ve Mersin'i pek etkilemeyeceğini belirterek, genel olarak etkileyeceği şehirleri açıkladı.

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt'ün paylaşımı şu şekilde:

Girit'in güneyinde olacak bir deprem Hatay, Adana ve Mersin'i pek etkilemez. Genel olarak etkileyeceği şehir şöyle olacak.

-Muğla
-Aydın
-Denizli
-Antalya
-İzmir'in güneyi. Ayrıca Kuzey ve Güney Kıbrıs'ın batı bölgesi de etkilenebilir.

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt'ün paylaşımına şu yorumlar geldi:

İstanbul Planlama Ajansı'na göre Türkiye'de konut satışıyla vatandaşlık alanların sayısı 999 bin 411 oldu!

A101'in 11 Temmuz 2024 yeni kataloğu yayımlandı! A101'e elektrikli motorlu bisiklet, tabanlı ütü, döküm tencere geliyor!

250 milyon dolarlık Carrefoursa Bursa Alışveriş Merkezi'nin satışı yapıldı!