27 / 04 / 2024

Deprem bölgesinde akaryakıta indirim!

Deprem bölgesinde akaryakıta indirim!

PÜİS'ten akaryakıt kararı; Deprem bölgesinde benzin ve motorine 1.30 TL indirim uygulandı.



Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısı gelecek olan indirimin Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgelerde bugünden itibaren geçerli olacağını açıkladı. Deprem bölgesinde bulunanlar bugünden itibaren motorin ve benzinin litresini yaklaşık 1 lira 30 kuruş daha ucuza alacak.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, PÜİS'in Twitter hesabından yayımladığı duyuruda, deprem bölgesinde bulunanların yakıt sıkıntısı çekmemesi için çalışmalar yaptıklarını belirtti. Sektörün tüm paydaşları ile teyakkuzda olduklarını söyleyen Okumuş, bu süreçte kötü hava ve yol şartları sebebiyle yakıt alamayan üye bayilerin mutlaka PÜİS'e ulaşmaları çağrısında bulundu.

Türkiye'nin depremler sonrası çok zor günlerden geçtiğini belirten Okumuş, "Bu gece yarısından geçerli olmak üzere benzin ve motorinde yapılacak indirimin, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ikmal sıkıntısı sebebiyle mağdur olmamaları için ilgili kamu kurumları ve dağıtım şirketlerinin temsilcileri olan PETDER ve ADER Başkanları ile yaptığımız görüşmeler neticesinde deprem bölgesinde bugünden geçerli olması kararını verdik. Bu konuda destek veren başta EPDK olmak üzere ilgili tüm taraflara ve dağıtım şirketlerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Deprem bölgesinde akaryakıt sorunu yok. Tek sorun kötü hava koşulları" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön