10 / 05 / 2024

Deprem bölgesinde akaryakıta indirim!

Deprem bölgesinde akaryakıta indirim!

PÜİS'ten akaryakıt kararı; Deprem bölgesinde benzin ve motorine 1.30 TL indirim uygulandı.



AKARYAKIT İKMALLERİ DEVAM EDECEK!

Okumuş, vatandaşları mağdur etmeden ikmallere devam edeceklerine vurgu yaparak, "Kötü hava koşulları sebebiyle iletişimde aksamalar yaşanıyora. O nedenle POS cihazlarında sıkıntı olabilir. Bayilerimizden tahsilat konusunda kimseye zorluk çıkarmamalarını istiyoruz. PÜİS olarak biz gerekli yardımı kendilerine ulaştıracağız. Ayrıca hava, yol şartları dışında, keyfi herhangi bir sebeple vatandaşa yakıt ikmali yapmayan bayilerimizin de ağır bir şekilde cezalandırılacağının bilinmesini isteriz" diye konuştu. 

Deprem bölgesinde bulunanlar bugünden itibaren motorin ve benzinin litresini yaklaşık 1 lira 30 kuruş indirimli olarak alabilecekler. 

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Elektrik faturasını azaltmak için dikkat edilmesi gereken 7 önemli konu! Bunları yaparsanız faturanız düşer!

Türk-İş açıkladı: Açlık sınırı, asgari ücreti geçti! İşte son rakamlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön