01 / 05 / 2024

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

Sigortambir tarafından sektörde ilk olarak hizmete sokulan sigorta ile, depreme hazırlık, ilk yardım, acil destek hizmetleri, eşyaların sabitlenmesi, riskli yapı analizinde indirim gibi yirmiyi aşkın hizmetten yararlanmak mümkün olacak.



Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle ülke çapında DASK seferberliği başlatan Sigortambir, 17 Ağustos depreminin 24'üncü yıl dönümünde deprem bilincini artırmak amacıyla Bereket Sigorta iş birliği ile sektörde bir ilke imza atarak Sigortambir Deprem Destek Sigortası’nı müşterilerinin hizmetine sundu. Sigortambir Deprem Destek Sigortası, sigortalılarına depreme hazırlık, deprem ilk yardım ve acil destek hizmetlerini de kapsayan yirminin üzerinde hizmetten ücretsiz veya indirimli yararlanma imkânı veriyor. Konuttaki eşyaların duvara sabit hale getirilmesinden ilk yardım eğitimi desteğine, riskli yapı analizi indiriminden online psikolojik danışmanlık hizmetine kadar geniş bir alanda birçok hizmeti sunarak her bir vatandaşın depreme hazırlıklı olmasına ve deprem bilinci oluşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

SEKTÖRE ÖRNEK OLMAK İSTİYORUZ

DASK’ta sıfır tolerans mottosu ile seferberlik başlattıklarını ve bunun sektör adına bir ilk olduğuna vurgu yapan Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, “Depremden önce ve sonra oluşabilecek tüm ihtiyaçları ciddi bir araştırmayla analiz ettik, titiz bir çalışma sonucu ortaya çıkardığımız Sigortambir Deprem Destek Sigortası ile değişim için öncü olmak istiyoruz. Afet uzmanları tarafından deprem anında kaçış noktasının belirlenmesinden indirimli riskli yapı analizine, ilk yardım eğitimlerinden deprem sonrası kara ambulansı ve acil ilaç temini hizmetlerine kadar birçok alanda sigortalılar kendilerini güvence altına alacaklar” şeklinde konuştu.

Deprem Destek Sigortası ile depreme hazırlanın!

DEPREM TEDBİRLERİ SİGORTA KAPSAMINDA

Sigortambir Deprem Destek Sigortası, deprem yaşanmadan önce sigortalıyı koruma altına alıyor. Sağladığı içerikle toplumu bilinçlendirip, depreme hazırlarken, birçok hizmeti de tek çatı altında topluyor. Beklenen deprem öncesinde riskli alan tespiti ve kaçış noktalarının belirlenmesi, eşyaların sabitlenmesi, indirimli riskli yapı analizi ve kentsel dönüşüm danışmanlığı gibi hizmetler veriliyor. Sigortalılara ilk yardım desteği verilirken, deprem çantasının hazırlanması ve deprem tatbikatı gibi eğitimler yapılıyor. Deprem sonrasında ise online psikolojik ve pedagojik danışmanlık hizmetleri ile birlikte kara ambulansı, acil ilaç temini, acil afet destek hattı, indirimli konaklama gibi imkanlar da paket kapsamında sigortalılara sunuluyor.

Poliçe ile sigortalılara SGK anlaşmalı özel hastanelerde kullanabildikleri indirimli göz muayenesi, optik alışverişi, ücretsiz diş muayenesi ve periapikal film gibi ek hizmetler sunuluyor.


 


 


 


Geri Dön