18 / 05 / 2024

Deprem sonrası dönüşüm atağıyla depolama hizmetlerine ilgi katlandı!

Deprem sonrası dönüşüm atağıyla depolama hizmetlerine ilgi katlandı!

Pek çok vatandaş kentsel dönüşüm süreçlerine hazırlık olarak konutlarını boşaltmaya veya eşyalarını farklı noktalara taşımaya başladı, böylelikle depolama hizmetlerine ilgi katlandı...



Yaptığı açıklamada artan depolama hizmetleri talebinin fiyatlara yansıması konusunda da açıklama yapan Artemiz şunları kaydetti: “Yaşanılan enflasyonist ortamda depolama fiyatlarında da bir miktar artış yaşandığını söylemek mümkün fakat söz konusu bu artış konut fiyatlarıyla kıyaslanamayacak kadar düşük. En çok talep alınan mega kent İstanbul üstünden bir örneklendirme yapacak olursak, 2 oda 1 salon dairelerin aylık kira bedellerinin 15 bin TL bandından, 3 oda 1 salon evlerin kira bedellerinin ise 25-30 bin TL bandından başladığını görüyoruz. Fiyatlar böyle olunca insanlar daha küçük alanlara yöneliyor. Dolayısıyla konutlarında veya iş yerlerinde ek alana ihtiyaç duyan kişi sayısı da günden güne artıyor. Evimi ya da ofisimi genişletmek istiyorum dediğinizde, fazladan bir odanın aylık kira maliyeti en az 10 bin liradan başlıyor. Fakat söz konusu bu durumun bir alternatifi bulunuyor, sık kullanılmayan eşyaları yüksek standartlara sahip kişisel depolama alanlarında gönül rahatlığı ile muhafaza edebilmeniz mümkün. Üstelik fazla eşyalarınız için kiralayacağınız bir depolama alanının aylık depolama maliyetinin 1.000 TL civarında olacağını düşünürsek, aylık en az 8-9 bin TL bir bütçe avantajı da sağlayabiliyor.”

Deprem sonrası dönüşüm atağıyla depolama hizmetlerine ilgi katlandı!

375 liradan başlayan fiyatlarla 

Yaptığı açıklamada sigortalı eşya depolama hizmeti sunan Türkiye’deki ilk firma olduklarına değinen Okan Artemiz, “Farklı ihtiyaçlara hitap eden küçük, orta ve büyük boy ahşap konteynırlarımız bulunuyor. Rutubetsiz, haşerelere karşı ilaçlanmış, küf barındırmayan, ısıya ve soğuğa dayanıklı, aynı zamanda üst düzey güvenlikle korunan depolarımız aylık İzmir ve  Ankara  için 375 Türk Lirası, İstanbul için de 575 Türk Lirası'ndn başlayan fiyatlarla kiralanabiliyor. 

Depolama hizmeti almak isteyenler PratikDepo web sitesi üzerinden ya da telefon ile bizlere ulaşabilir. Depolama ihtiyacı sona erdiğinde ise PratikDepo olarak eşyaları talep edilen adrese teslim ediyoruz” diye konuştu.

+1 Oda Kazanın

Taşınma ihtiyacınızı ortadan kaldıracak çözümler de sunduklarını dile getiren PratikDepo Genel Müdürü Okan Artemiz, “PratikDepo’da tüm eşyalar sigortalı şekilde depolanır. Kullanıcıların eşyaları yangın, sel, deprem gibi doğal afet durumlarında sigorta teminatı altındadır” diyerek standart eşya depolamanın dışında, sunmuş oldukları +1 Oda Depolama konseptinin özellikle büyük şehirlerde kira artışlarına bağlı küçük konutlara geçenlere veya ev değiştiremeyenler için hayat kurtarıcı bir çözüm olduğunu söylüyor.

Milli Emlak şimdi de 11 bin TL'ye arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati  kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesinde Temmuz 2023 müjdesi geldi! 614 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

İnşaatta öncelikli 5 gündem tek tek açıklandı! Kentsel dönüşüm ve sosyal konut başlıkları öne çıkacak!


Geri Dön