04 / 05 / 2024

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli asrın deprem felaketinin vurduğu bölgeden tarihi bir göç başlarken, başka kentlere taşınan depremzedelere yapılmak istenen istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden, “İşçilerimize göz dikmeyin!” tepkisi geldi.



Türkiye’yi vuran büyük deprem felaketinin ardından bölgeden göçen depremzedelere yurdun çeşitli yerlerinden açıklanan istihdam desteklerine bölgedeki işverenlerden sert tepki geldi.

Depremzedeye istihdam desteklerine tepki! Çalışanlarımızı ayartmayın!

Büyük felaketin ardından yaralar el birliğiyle hızla sarılırken, şimdi de bölgede göç nedeniyle önemli bir istihdam açığının yaşanmasından endişe ediliyor. Bölgedeki işverenler, çalışanlarının başka bölgelerden gelen iş vaatleri ile motive edilmemesini istedi.

DÜNYA’dan Fikret Çengel’in haberine göre, deprem bölgesinin önde gelen işverenlerinin önümüzdeki süreçle ilgili en büyük endişesi nitelikli işçi gücü kaybı. Büyük felaket nedeniyle yaşamını yitiren ya da yaralı kurtulan çok sayıda çalışan bulunduğunu vurgulayan işverenler, istihdamda da kayıplarının çok büyük olduğunu bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön