30 / 04 / 2024

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Çakır tarafından kuruldu.



Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İrem Çakır tarafından kuruldu.

Designist Tasarım ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi dış ve iç mekan uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve, restorasyon ve onarım yapmak. Ürün tasarlamak her türlü yapı malzemesi dekorasyon ürünleri inşaat malzemesi mobilya, eşya tasarlamak. Tasarlamış olduğu ürünlerin pazarlamasını ve üretimini yapmak yurt içinde ve yurt dışında tanıtımını satışını üstlenmek. Konusu ile ilgili mimarlık, danışmanlık, tasarım ofis ve büroları açmak. Yurt içinde ve yurt dışında almış olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak, çizimini yapmak ve uygulamak . Almış ve yapmış olduğu projeyi başka bir firma ile birlikte yürütmek . Açılan yurt içi ve yurt dışı projelerine ve yarışmalarına katılmak. Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik, mimarlık, tasarım hizmetlerini vermek ve almak, hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek konusu ile ilgili mimarlık ve danışmanlık hizmetleri vermek Konusu gereği her türlü madde malzeme yurt içinde ve yurt dışında almak satmak ticaretini yapmak


Geri Dön