17 / 05 / 2024

Deterjan miktarını kendi ayarlayan uzman teknoloji ile tanışın! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Deterjan miktarını kendi ayarlayan uzman teknoloji ile tanışın! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Hayatınızı kolaylaştıran size zamandan, enerjiden ve paradan yana tasarruf sağlayan çamaşır makineleri Profilo dünyasında.



 Deterjan miktarını kendi ayarlayan uzman teknoloji ile tanışın! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının ve ya çalışan kadınların stresli bir gün sonrası dağ gibi yığılan çamaşırlar bu makine ile atık sorun olmaktan çıkıyor.Ona gözü kapalı elbiselerinizi teslim edebileceksiniz. Bu çamaşır makinelerinin en önemli özelliği koyduğunuz deterjanı çamaşırların ihtiyacına göre ayarlayarak  ve ona göre kullaranark ev ekonominize katkıda bulunur .

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

E-Doz özellikliği sayesinde  bir kere doldurup 20 yıkamaya kadar temizlik mevcut.Profilo Çamaşır Makinelerinin deterjan haznesi, tek seferde 1 litre sıvı deterjanı kolayca alır ve 20 yıkamaya kadar akıllı sensörleri sayesinde çamaşırların ihtiyacına göre kullanır. 

Çamaşırınız ne kadar kirli olursa olsun E-Doz teknolojisi sayesinde çamaşır makineniz içine koyulan çamaşırların kirlilik derecesini kendi kendine ölçer. Böylece yıkama boyunca kullanılması gereken ideal su ve deterjan miktarını otomatik olarak belirler. 

Her yıkamada ekonomi dostu bu makineler ile 10 litre su tasarrufu ve elle ayarlamaya göre %38’e kadar deterjan tasarrufu sağlayan E-Doz sistemi, deterjan alışverişlerinizi ve su tüketiminizi önemli ölçüde azaltır. 

Her elbise kumaşı türü ve kirlilik seviyesi başka türlü bir yıkama gerektirir. E-Doz özellikli Profilo Çamaşır Makineleri kumaşlarınızın türüne ve kirlilik seviyesine en uygun yıkama koşulunu, gerekli deterjan ve su miktarını akıllı sensörleri sayesinde kendi kendine ayarlar. 

E-Doz Özelliği ile Akıllı Temizlik sensörü sayesinde, makinelerinize yerleştirdiğiniz çamaşırların ağırlığını ve yıkama boyunca kullanacağı şebeke suyunun sertlik derecesini ölçer. 

Peki ürünün fiyat listesi nedir?

 


 


Geri Dön