02 / 05 / 2024

DEÜ Öğrenci Donanım Evi Tınaztepe'ye taşındı!

DEÜ Öğrenci Donanım Evi Tınaztepe'ye taşındı!

Öğrenci Donanım Evi, 300 metrekarelik alanda iki kattan oluşuyor. Kurulduğu 2009 yılından bu yana, bin 645 öğrenciye yaklaşık 10 bin eşya dağıtan Öğrenci Donanım Evi, ihtiyacı olan gençlerin evlerine nakliye hizmeti de veriyor.




İhtiyacı olan öğrencilerin ev eşyalarını karşıladıkları Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Donanım Evi, Tınaztepe'de kurulan yeni hizmet binasına taşındı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Öğrenci Donanım Evi, 300 metrekarelik alanda iki kattan oluşuyor. Kurulduğu 2009 yılından bu yana, bin 645 öğrenciye yaklaşık 10 bin eşya dağıtan Öğrenci Donanım Evi, ihtiyacı olan gençlerin evlerine nakliye hizmeti de veriyor. 


Törenle açıldı

Açılışa Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Murat Özgören ve Prof. Dr. Recep Yaparel, Genel Sekreter Prof. Dr. Can Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Abidin Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin mensuplarına ve çalışanlarına verdiği önemle ön plana çıktığını belirtti. Rektör Füzün, öğrencilerin eğitim rahat etmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.



Yeni Asır


Geri Dön