20 / 05 / 2024

dokuz eylül öğrenci donanım evi taşındı mı

dokuz eylül öğrenci donanım evi taşındı mı

Öğrenci Donanım Evi, 300 metrekarelik alanda iki kattan oluşuyor. Kurulduğu 2009 yılından bu yana, bin 645 öğrenciye yaklaşık 10 bin eşya dağıtan Öğrenci Donanım Evi, ihtiyacı olan gençlerin evlerine nakliye hizmeti de veriyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Amazon.com.tr'de 19 milyon öğrenciyi ilgilendiren fırsatlar için son gün! İşte Amazon.com.tr 18 Eylül 2022 fiyat listesi

Amazon.com.tr'nin yaz tatilinden dönen ve yeni öğretim yılına başlayan yaklaşık 19 milyon öğrenci için ‘Şehre ve okula dönüş kampanyası’ için son gün bugün. Son tarihin 19 Eylül olarak açıklandığı kampanya Lenovo, HP,  Samsung gibi elektronik makralarının yanı sıra Scricsk, Rotring ve Pelikan gibi k

İstanbul'da yarın ulaşım ücretsiz mi? 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşıma bedava mı olacak?

Okul tatilinde sona gelindi. Milyonlarca öğrenci için yarın ilk zil çalacak. 12 Eylül Pazartesi günü yarın okullar açılıyor. Okulların açıldığı gün toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı hem veliler hem de öğrencilerin gündeminde yer alıyor. Peki toplu taşımalar yarın ücretsiz mi? İşte yanıtı...

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa’dan “Okula dönüş” kampanyası! Eylül sonuna kadar sürecek, birçok üründe inanılmaz fırsatlar var. Teknolojik ürünler deyince akla Teknosa gelir. Okulların açılma mevsiminde öğrenci ve ailelerine destek olmak isteyen Teknosa'nın Eylül ayının sonuna kadar devam edecek ‘Okula Dönüş’ kampanyasın

İstanbul'da Eylül 2021'de 28 bin konut satıldı!

Türkiye'de 2021'in ilk dokuz ayında 949 bin, Eylül'de 147 bin konut satıldı. İstanbul'da ise bu rakamlar Eylül'de 28 bin, 2021'in dokuz ayında ise 179 bin olarak kaydedildi. Peki İstanbul'da konut satışında hangi ilçe lider oldu?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dokuz Eylül Üniversitesi'nden İzmir depremi raporu!

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 30 Ekim saat 14.51'de yaşanan 115 hayatını kaybetmesine sebep olan depremle ilgili Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi'ince (DAUM) rapor hazırlandı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi GSF binası yıkılacak!

Türkiye’nin ilk ve en büyüğü olan İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Konservatuarı yerleşkesinin boşaltılması ve yıkılması kararlaştırıldı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Bazı alanlar Dokuz Eylül teknoloji geliştirme bölgesi olarak tespit edilidi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Selçuk Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor!

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu yarın açılıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu açılıyor!

Uzun süredir beklenen Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu 2016-2017 öğretim yılında kapılarını açıyor. Yeni öğrenim yılının başlaması sebebiyle açılışı yapılacak olan yüksekokulda 61 öğrenci öğrenim görecek.

dokuz eylül öğrenci donanım evi taşındı mı Haberi

dokuz eylül öğrenci donanım evi taşındı mı


İhtiyacı olan öğrencilerin ev eşyalarını karşıladıkları Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Donanım Evi, Tınaztepe'de kurulan yeni hizmet binasına taşındı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Öğrenci Donanım Evi, 300 metrekarelik alanda iki kattan oluşuyor. Kurulduğu 2009 yılından bu yana, bin 645 öğrenciye yaklaşık 10 bin eşya dağıtan Öğrenci Donanım Evi, ihtiyacı olan gençlerin evlerine nakliye hizmeti de veriyor. 


Törenle açıldı

Açılışa Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Murat Özgören ve Prof. Dr. Recep Yaparel, Genel Sekreter Prof. Dr. Can Karaca, Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Abidin Öztürk ile çok sayıda davetli katıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin mensuplarına ve çalışanlarına verdiği önemle ön plana çıktığını belirtti. Rektör Füzün, öğrencilerin eğitim rahat...