20 / 05 / 2024

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa’dan “Okula dönüş” kampanyası! Eylül sonuna kadar sürecek, birçok üründe inanılmaz fırsatlar var. Teknolojik ürünler deyince akla Teknosa gelir. Okulların açılma mevsiminde öğrenci ve ailelerine destek olmak isteyen Teknosa'nın Eylül ayının sonuna kadar devam edecek ‘Okula Dönüş’ kampanyasın



Kampanya kapsamında çocuğunuzun ihtiyacı olabilecek laptop, tablet ya da telefon gibi ürünleri avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz. 

Okullar açılırken alışveriş telaşındaki ailelere farklı indirim ve kampanyalar ile destek olmak isteyen markalar arasına Teknosa da katıldı. Özellikle pandemi döneminde uzaktan eğitimin yaygınlaşması hayatımıza notebookları vazgeçilmez hale getirdi. Ancak sadece bu da değil. Laptopların çocukların eğitim hayatında önemli bir yeri olduğu ortada… Aynı zamanda oyun meraklısı çocuklar da güçlü ve hızlı bir laptop ihtiyacı duyuyor. Haliyle ailelerin en büyük ihtiyaçları arasında da notebook, tablet, akıllı telefon ve saatler var. Bu ürün gruplarında da çok fazla seçenek fırsatı ile Teknosa öne çıkıyor. Sadece ürün seçeneğinin çok olması değil avantajlı fiyatlar da tüketicinin dikkatini çekiyor. 

Teknosa’nın Microsoft, Intel ve Casper iş birliğiyle yaptığı #oyunbizimdunyamiz başlıklı gaming notebook kampanyaları da oyunseverler için devam ediyor. Ayrıca tüm Huawei, Lenovo flex, yoga, creator serili ve seçili Asus marka notebookların yanında Office hediye kampanyası 12 Eylül’e kadar devam edecek. Bu kampanyadan yararlanmak için son günler, kaçırmayın.
 


Geri Dön