18 / 07 / 2024

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa Eylül'de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Teknosa’dan “Okula dönüş” kampanyası! Eylül sonuna kadar sürecek, birçok üründe inanılmaz fırsatlar var. Teknolojik ürünler deyince akla Teknosa gelir. Okulların açılma mevsiminde öğrenci ve ailelerine destek olmak isteyen Teknosa'nın Eylül ayının sonuna kadar devam edecek ‘Okula Dönüş’ kampanyasın




Ayrıca bir güzel haber daha… Eylül ayı sonuna kadar hem Apple MacBook ve iPad’lerde hem de seçili Samsung marka tabletlerde “eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyası var. Ayrıca yine seçili Samsung marka tabletlerle Galaxy Buds2 kulaklığa yüzde 50 indirimle de sahip olabilirsiniz. 

Teknosa Eylül de kazandırıyor! Okul mevsiminin yıldızı Teknosa oldu

Seçili Lenovo ve Samsung tabletlerin yanında ise Tekno Garanti hediyesi veriliyor. Ayrıca bluetooth TWS kulaklıklarda yüzde 20’ye, kulak üstü kablosuz kulaklıklarda ve notebook çantalarında yüzde 30’a varan indirimler Eylül ayı boyunca geçerli olacak. 

Seçili akıllı çocuk saatlerinde de büyük indirim fırsatları 30 Eylül’e kadar devam edecek. Xiaomi Redmi 10 4-128 GB akıllı telefonlar da 9 ile 12 Eylül 2022 tarihleri arasında 5.899 TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Kampanyadan Teknosa’nın 67 kentteki mağazalarına gidenler ve teknosa.com’dan alışveriş yapanlar faydalanacak.

Ayrıntılar için tıklayın http://www.teknosa.com/


Editör Notu: Bu haber 9 Eylül 2022 tarihinde saat 07.10'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 23 kuruş, euro 18 lira 39 kuruş, altının gramı ise 1.001 lira değerindedir.

Bakan Bilgin'den son EYT açıklaması! Bir müjde daha geldi

Casper’dan iki yeni ürün! Casper Nirvana 9 Eylül 2022 fiyat listesi

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

 


Geri Dön