28 / 04 / 2024

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 kişinin sözleşmeli personel olarak işe alınacağını açıkladı. Bakan Kasapoğlu'nun açıklamasına göre bu 4 bin 147 sözleşmeli personel taşra teşkilatında istihdam edilecek.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 4 bin 147 sözleşmeli personelin 300'ünün büro personeli olarak istihdam edileceğini ve 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personelinin işe alınacağını duyurdu. 

Peki Kasapoğlu'nun müjdesini verdiği işe alımlara nasıl başvuru yapılacak?  

İş arayanlar dikkat! 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak İşte başvuru şartları

Gençlik ve Spor Bakanılığı kapsamında işe alınacak 4 bin 147 sözleşmeli personelden biri olmak istiyorsanız personeli alımımıza ilişkin başvurularınızı 10-15 Eylül 2022 tarihlerinde yapabilirsiniz. Son günü 15 Eylül'e gelen başvuruları e-devlet kapısı üzerinden alınacak.

Bakan Kasapoğlu'ndan istihdam müjdesi: 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacak

Bakan Kasapoğlu personel alımı müjdesini yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Açıklamasında bir yandan ülkenin gençlerine, vatandaşlarına hizmet sunarken, bir yandan da yetişmiş iş gücünü rasyonel bir şekilde istihdam etmenin çabası içerisinde olduklarını vurguladı. 

Personel alımında başvurular nasıl yapılacak?


Adaylar başvurularını, 
-10-15 Eylül 2022 tarihleri arasında 
-e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden yapacaklar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön