03 / 05 / 2024

Dev banka açıkladı: Milyoner sayısında patlama olacak!

Dev banka açıkladı: Milyoner sayısında patlama olacak!

İsviçre Bankası, küresel çapta dolar milyonerlerinin sayısının önümüzdeki beş yıl içinde yüzde 40 oranında artış göstereceğini açıkladı.



ÇİN YETİŞİYOR

Raporu kaleme alan uzmanlar, “Çin’deki hanehalkı servetinin ABD’yi yakalamaya yaklaşmasını bekliyoruz” değerlendirmesine yer verdi.

Öte yandan rapora göre, gelişmekte olan piyasalar, corona virüsü salgını sırasında kötü bir darbe alırken bu dönemde servet büyümesi yavaşladı. Ancak servetlerdeki büyüme geçen yıl ivme kazandı ve Credit Suisse, bu ülkelerin önümüzdeki beş yıl içinde gelişmiş dünyayla arasındaki farkı kapatabileceğini belirtti.

Buna göre, servetler önümüzdeki 5 yılda gelişmiş ülkelerde yıllık yüzde 4,2, gelişmekte olan ekonomilerde yıllık yüzde 10 artacak.

Dev banka açıkladı: Milyoner sayısında patlama olacak!

EDİTÖR NOTU: Bu haber 20 Eylül 2022 tarihinde saat 20.24'te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,31 Türk Lirası, euro 18,35 Türk Lirası, altının gramı ise 979 Türk Lirası değerinde.

'Çok sevinecekler' diyen Bakan Bilgin EYT'liler için tarih paylaştı

İslam Memiş'ten gram altın, dolar ve euro yorumu!

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön