04 / 05 / 2024

Dev bankanın yaptığı rekor altın tahmini piyasaları derinden sarstı: 2.500 dolar olacak!

Dev bankanın yaptığı rekor altın tahmini piyasaları derinden sarstı: 2.500 dolar olacak!

Altın fiyatlarına ilişkin uzmanların tahminleri ve uyarıları, yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Bankalar da bu konuda önemli tahminler yapıyorlar ve son zamanlarda bir bankanın rekor altın tahminleri, piyasalarda büyük bir etki yarattı. 



Uzmanların altın fiyatlarıyla ilgili tahmin ve uyarıları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son zamanlarda, bir banka tarafından yapılan rekor altın tahminleri piyasalarda büyük yankı uyandırdı. Haberimizde, bu tahminlerle ilgili tüm detayları bulabilirsiniz.

DÜNYA BANKASINDAN ALTIN TAHMİNİ

Altın fiyatlarındaki hareketlilik hız kesmeden devam ederken, Bank of America piyasaları sarsacak bir altın tahmininde bulundu. Bankanın tahminlerine göre, altın fiyatları hala yükseliş eğiliminde ve ONS altın fiyatı 2.500 dolar seviyelerine yükselecek. ONS altın fiyatı zaten rekor seviyesine ulaşarak 2078 dolara yükseldi ve ilk önce 2.100 dolar seviyesini göreceği tahmin ediliyor. Bankanın tahminlerine göre, 2.100 dolar seviyesinin ardından altın fiyatları 2.500 dolardan işlem görecek. FED'in Mart ayı kararına göre, faiz oranları 25 puan arttırılarak yüzde 4.75-5 aralığına yükseltildi.

 


Geri Dön