28 / 04 / 2024

Devlet Bahçeli: TOKİ miting düzenleme kurumu!

Devlet Bahçeli: TOKİ miting düzenleme kurumu!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, TOKİ'yi hedef tahtasına oturttu. Bahçeli, TOKİ'nin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a miting düzenleme kurumu gibi çalıştığını söyledi ve ekledi: 'Arsadan tutun, müteahhidin haksız kazancına kadar kuruş kuruş hesabını soracağım!'



Hedefine bu kez TOKİ'yi koyan MHP lideri, 'İktidara gelirsek arsadan tutun müteahhidin haksız kazancına kadar kuruş kuruş hesabını soracağım, bedelini ödeteceğim' dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TOKİ'nin Başbakan'a miting düzenleme kurumu gibi çalıştığını ifade ederek, iktidar olmaları halinde TOKİ'nin tüm işlemlerini toplu iğne ucuna kadar inceleteceğini söyledi. Bahçeli Muğla ve Denizli mitinglerinde şunları söyledi:

HER ALANDA YOLSUZLUK

Yolsuzluk başını almış gidiyor. Özelleştirmenin altına bak yolsuzluk, ihalelerin altına bak yolsuzluk var. Her alanda rüşvet ve iltimas var. Ülkede haksız kazançla sıcak parayla servetine servet katanlar var. Toplu konut yapan  TOKİ  diye bir kuruluş var. Bu bir yandan ev yapıyor, öbür yanda Sayın Başbakan'ın miting düzenleme kurumu haline gelmiş. Sahneler düzenleniyor, kırmızı halılar seriliyor.

MÜTEAHHİTLERE PEşžKEşž

Buradan TOKİ yöneticilerine sesleniyorum. Milletin ve devletin arsasını alıyorsun, bildiğin müteahhitlere peşkeş çekiyorsun. Onlara kalitesi düşük evler yaptırıyorsun. Maliyeti çok düşük olmakla beraber ev sahibi olanlara pahalıya veriyorsun. İktidara geldiğimde TOKİ'nin bütün evlerini inceleteceğim. Arsadan tutun müteahhidin haksız kazancına kadar kuruş kuruş hesabını soracağım. Bulduğum ne kadar yolsuzluk varsa, o yolsuzluğun bedelini yapanlardan alacağım ve TOKİ'den ev alıp yıllardır sömürülen kardeşlerime pay yapıp faizlerden kurtulmalarını sağlayacağım. Bunu yapmazsam namussuzum.

TÜRKİYE'NİN İLİĞİNİ SÖMÜRÜYORLAR

Televizyonlarda gösteriş yapıyorlar. İstanbul'da 'çılgın proje' diye iki yeni şehrine şimdiden talip olmuşlar oraları parsellemişler. Türkiye'nin iliğini sömüren bunlardır. ''Sadece ve sadece yaptıkları kendi yandaşları, işbirlikçileri, yakınlarının mutluluk ve refahını düne göre kat kat artırmak olmuştur.12 Haziran'da alacağınız bir kararla 'Durmak yok yola devam' yerine, 'Yeter artık ayrıl başımızdan' demeniz lazım.

Volkan Yanardağ / AKşžAM



Geri Dön