14 / 05 / 2024

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları nelerdir? Devlet destekli evlilik kredisi hangi banka veriyor?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi şartları nelerdir? Devlet destekli evlilik kredisi hangi banka veriyor?

Devlet destekli faizsiz evlilik kredisi evlenecek olan kişilerin gündeminde yer alıyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!



DEVLET DESTEKLİ EVLİLİK KREDİSİ NE ZAMAN VERİLECEK?

AK Parti seçim beyannamesi geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Yeni evlenecek kişilere faizsiz devlet destekli evlilik kredisi de seçim vaatlerinin en dikkat çeken konularından bir tanesi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla Aile ve Gençlik Bankası ile yeni evlenecek olan çiftlere iki yıl geri ödemesiz bir şekilde 48 ay vadeli ile 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Bunlara ek olarak da Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olacak şekilde de aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir” diye açıklamada bulunmuştu. Devlet destekli evlilik kredisinin ne zaman verileceğine dair açıklamalar bekleniyor.

DEVLET DESTEKLİ EVLİLİK KREDİSİ NE KADAR?

Devlet destekli evlilik kredisi ayrıntıları binlerce genç tarafından merak edilip araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu zamana kadar, iki yılı geri ödemesiz bir şekilde 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verileceğini yeni evlenecek çiftlere duyurdu.

EVLİLİK KREDİSİ ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Yeni evlenecek çiftlere verilecek olan kredinin ne zaman başlayacağı ve şartlarının da neler olacağı, yaş sınırı olup olmayacağı da henüz netleşmiş bilgiler arasında değildir. Konu ile ilgili AK Parti ya da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından yapılacak güncel açıklamalar geldiği zaman haberimizde yer vereceğiz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön