07 / 05 / 2024

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım... Bu personel alımını aman kaçırmayın...



7) İşe göndermede öncelik hakkına sahip olanların anılan Yönetmelik’in 5. maddesinin 1. fıkrasında bildirilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmaları gerekiyor. İşe göndermede öncelikli olma hali yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecek olup diğer adaylar ile birlikte aynı şartlarla kuraya tabi tutulacaklar.

8) Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi olmamak. – Çalışmasına engel olacak aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığı diğer ifadeyle hastalığının/engel durumunun bulunmadığı, arazi şartlarında çalışabilir olduğuna ilişkin tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınmış sağlık kurulu raporuna sahip olmak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan talep edilecek) – Sağlık Bakanlığından onay almış, Psikoteknik merkezlerince düzenlenmiş Psikoteknik raporuna sahip olmak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan talep edilecek)

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

9) Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

10) Başvurularda, kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacak.

11) Belirtilen kadrolara asıl aday olarak atamaya hak kazananların atamaya esas belgeleri kontrol edilecek, atama için öngörülen nitelikleri taşımayan adaylarla yanlış, yanıltıcı ya da yalan beyanda bulunmuş olanların atama işlemleri gerçekleştirilmeyecek. 

12) İşe alınacak olan işçiler dört aylık deneme süresine tabi tutulacak. Deneme süresinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir. Deneme süresinde sözleşmesi feshedilenlerin yerine yedek listenin ilk sırasındaki adaydan başlanarak aranan şartlara haiz olanların ataması gerçekleştirilecek.

13) Kura çekimi sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgelerle diğer her türlü duyurular Bölge Müdürlükleri internet sitesinde ilan edilecek, adaylara yazılı tebligat yapılmayacak ve bu ilan tebligat yerine geçecek.

14) DSİ'YE ataması yapılan personel 3 yıl süreyle nakil talebinde bulunmayacak.

Milli Emlak'tan 91 bin liraya konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Doların 9 gün sonraki yönü resmen belli oldu! Hemen tek tek açıklanan bu son dakika detayına bakın!


Geri Dön