19 / 05 / 2024

Devon and Devon'un 12 bin Euro'luk küvetleri satış rekoru kırıyor!

Devon and Devon'un 12 bin Euro'luk küvetleri satış rekoru kırıyor!

Devon&Devon Türkiye, satışta dünya ikincisi oldu. Bir küvetin 1.200-12 bin, bataryanın ise 650-2 bin euro civarında satıldığını söyleyen Devon&Devon Türkiye Başkanı Lemi Gülman, "Şimdi hedef kitlemiz beyaz yakalı yöneticiler" dedi.





İngiliz kraliyet ailesinden Körfez şeyhlerinin saraylarına kadar tüm prestijli binaların banyolarını süsleyen Devon&Devon Türkiye, satış hızında dünya ikinciliğine yükseldi. 2010'da açılan özel mağazasıyla Türkiye'nin önemli ailelerinin banyolarına giren markanın fiyatı da hedef kitlesine uygun. Bir küvetin 1.200-12 bin, bataryanın ise 650-2 bin euro civarında satıldığını söyleyen Devon&Devon Türkiye Başkanı Lemi Gülman, "Şimdi hedef kitlemiz beyaz yakalı yöneticiler" dedi. Sektörde Mr. Banyo olarak tanınan Gülman, markanın Türkiye'deki 3 yıllık öyküsünü anlattı. Dünyada satış hızına göre ikinci Devon&Devon mağazası olduklarını söyleyen Gülman, "2010'da bir villayı tamamen mağaza haline getirdik. İkinci yılın sonunda Devon&Devon mağazaları arasında dünyada ilk 5'e oturduk. Şu anda birinci Hamburg mağazası, ikinci de biziz" dedi. Dünyada 5 ülkede üretim yapıldığını belirten Gülman, "Biz tasarım odaklı olduğumuz için genellikle sipariş üzerine üretim yapıyoruz. Bu da dünya banyo sektörüne yön veren şirketlerden olmaması sağlıyor" diye konuştu. 


EV ALAN ARAPLAR'A SATIYORUZ

Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye'den ev alan Körfez vatandaşlarının sayısının artmasıyla Devon&Devon'un satışlarının da yükseldiğini belirten Gülman, "Asıl patlamayı Araplar'ın yeni ev yaptırdıkları ya da aldıklarını yeniledikleri dönemde yapacağız" dedi.


KATAR'DAN KÖRFEZ'E ULAŞACAĞIZ

Katar Şeyhi'nin ailesi için yaptırılan 30 bin metrekarelik sarayda Devon&Devon markasının kullanılmasının düşünüldüğünü söyleyen Gülman "Bu projenin mimarlığını Hakan Yürüoğlu yapıyor. Markamızı bu projede kullanmak istiyor. Buraya girdikten sonra devamının geleceğini düşünüyoruz. Dünyada ünlü ailelerin evinde bulunuyoruz. Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Köşk'ü dahil, birçok ünlü ailenin evinde varız. Ayrıca Four Seasons, Shangri-La Bosphorus gibi otellerde bizi tercih ediyor" dedi.


FİYATLARIMIZ BEYAZ YAKALILARA HİTAP EDECEK

Lemi Gülman, yeni stratejilerinin beyaz yakalılar olduğunu belirterek "Daha uygun fiyatlarla üretim yapmayı hedefliyoruz. Bir köşk ya da yalı için bizden ürün alındığında fatura 50 ila 100 bin euroya ulaşabiliyor. Ama bizim amacımız bin euro gibi rakamlarla, kaliteyi seven yöneticilerin de evine girebilmek" diye konuştu.


700 euroya bornoz satışı

Küvet 1.200-12.000

Bornoz 600-700

Batarya 650-2.000

Sabun seti 80-150 (Euro)




Sabah


Geri Dön