23 / 07 / 2024

lemi gülman kimdir

lemi gülman kimdir

Devon&Devon Türkiye, satışta dünya ikincisi oldu. Bir küvetin 1.200-12 bin, bataryanın ise 650-2 bin euro civarında satıldığını söyleyen Devon&Devon Türkiye Başkanı Lemi Gülman, "Şimdi hedef kitlemiz beyaz yakalı yöneticiler" dedi.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp nereden mezundur?

Sibel Gökalp kimdir? Sibel Gökalp hangi mesleği yapıyor? Sibel Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

İrfan Güvendi nereden mezundur? İrfan Güvendi kimdir?

İrfan Güvendi kimdir? İrfan Güvendi hangi mesleği yapıyor? İrfan Güvendi nereden mezundur? İşte detaylar!

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

lemi gülman kimdir Haberi

lemi gülman kimdir



İngiliz kraliyet ailesinden Körfez şeyhlerinin saraylarına kadar tüm prestijli binaların banyolarını süsleyen Devon&Devon Türkiye, satış hızında dünya ikinciliğine yükseldi. 2010'da açılan özel mağazasıyla Türkiye'nin önemli ailelerinin banyolarına giren markanın fiyatı da hedef kitlesine uygun. Bir küvetin 1.200-12 bin, bataryanın ise 650-2 bin euro civarında satıldığını söyleyen Devon&Devon Türkiye Başkanı Lemi Gülman, "Şimdi hedef kitlemiz beyaz yakalı yöneticiler" dedi. Sektörde Mr. Banyo olarak tanınan Gülman, markanın Türkiye'deki 3 yıllık öyküsünü anlattı. Dünyada satış hızına göre ikinci Devon&Devon mağazası olduklarını söyleyen Gülman, "2010'da bir villayı tamamen mağaza haline getirdik. İkinci yılın sonunda Devon&Devon mağazaları arasında dünyada ilk 5'e oturduk. Şu anda birinci Hamburg mağazası, ikinci de biziz" dedi. Dünyada 5 ülkede üretim yapıldığını belirten Gülman, "Biz tasarım odaklı olduğumuz için genellikle...