29 / 04 / 2024

Berna Ülman kimdir? 

Berna Ülman kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...



Berna Ülman yüksek öğrenimini İstanbul Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamış ve mezun olmuştur. Daha sonra eğitim hayatında ilerlemek isteyen  Berna Ülman, University of Tennessee’den Finans konusunda MBA yüksek lisans derecesini almıştır.

Berna Ülman kimdir? 

Yüksek Lisans sonrası Bilgi Üniversitesi AB İlişkileri Programı’nı tamamlamıştır. Kabul edildiği Insead Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği Programı'nı 2022 yılı içerisinde tamamlamayı kendisine hedef olrak koymuştur. Berna Ülman iş hayatına ve kariyerine, 1987 yılında New York Tokai Bank’ta başlamıştır. Yurt içiyle sınırlı kalmayarak ABD’de, finansal analist ve danışman olarak farklı kurumlarda çalışmıştır.

1995 yılında Türkiye'ye dödükten sonra 5 sene boyunca çalıştığı Koç Finans’ta önce Sistem Planlama Müdürlüğü görevini üstlenmiştir. Sonraki zamanlarda da Kredi Kartları Müdürlüğü görevlerini yerine getirmiştir. Visa Türkiye’ye 2000 yılında Genel Müdür Yardımcısı olarak katılım sağlayan Berna Ülman, 2003 yılında Genel Müdürlük görevini üstlenmiştir.

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berna Ülman kimdir? Berna Ülman , daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Berna Ülman'nın biyografisi...


Geri Dön