28 / 04 / 2024

Kemal Gülman kimdir!

Kemal Gülman kimdir!

Kemal Gülman, Gülman Group' un CEO' sudur. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Group' un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor...




Kemal Gülman'ın sahibi olduğu Gülman Group, Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer almaktadır. Arsa, ofis, konut projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan büyük ölçekli bir portföyü yönetmektedir. CEO’luk görevinin Kemal Gülman tarafından üstlenildiği Gülman Group, yirmibeş yıldır gayrimenkul sektöründe ve inşaat sektöründe önemli projelere imza atmaktadır. Grubun faaliyet alanları ve yatırımları arasında yenilenebilir enerji, denizcilik, hidroelektrik santralleri, lojistik ve depolama hizmetleri de bulunmaktadır.


Gülman Group'un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor. 


Ünlü işadamı Kemal Gülman'a 200 milyon TL'lik boşanma davası!


Gülman Group'un patronu Kemal Gülman'a eşinden 200 milyon TL'lik boşanma davası açıldı. Feryal - Kemal Gülman çiftinin boşanacakları haberi bir basın açıklaması ile duyuruldu.


İstanbul sosyetesinin tanınmış çiftlerinden Feryal- Kemal Gülman çifti boşanıyor. Feryal Gülman 21 yıllık eşine 200.000.000 TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı. Feryal Hanım boşanma dilekçesinde "onur kırıcı sadakatsizlik ve zina"yı gerekçe gösterdi. Çiftin arasında 32 yaş fark var. Feryal Gülman 49, Kemal Bey 81 yaşında. Çiftin Aslan adında bir oğulları var. Feryal Gülman bir süre önce magazin basınına verdiği bir röportajda ' eşiniz sizi aldatsa ne yaparsınız sorusuna, "Aynı gün ondan ayrılırım. Üzerinde hiç düşünmeden o gün bitiririm. Böyle bir şey benim için kabul edilemez" yanıtını vermişti.


Geri Dön