10 / 05 / 2024

kemal gülman tazminat

kemal gülman tazminat

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.

Kemal Gülman kimdir!

Kemal Gülman, Gülman Group' un CEO' sudur. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Group' un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor...

Tepe İnşaat'ta bayrak değişimi! Atila Kemal Oğuz, görevini Şafak Kolay'a devrediyor!

1969 yılında kurulan ve yıllar içinde faaliyetlerini yurt içi ve yurt dışında genişleterek büyük bir şirketler grubuna dönüşen Tepe İnşaat'ta 14 yıldır genel müdürlük görevini yürüten Atila Kemal Oğuz, Şafak Kolay’a devrediyor. 

KDK'dan son dakika kararı! Depremde hasar gören bina sahipleri dikkat! Sigorta tazminatı tarifesi değişti!

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) tarafından, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası evleri hasar görenlere 2022 yılı tarifesine göre ödenen sigorta tazminatının, 2023 yılı tarifesine göre ödenmesi planlanıyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İhbar tazminatında bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkı!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren ihbar tazminatında, bilinmeyenler gün yüzüne çıktı. EYT'liler ve normal çalışanlar açısından ihbar tazminatında merak edilen sorular ve yanıtları açıklandı...

Asgari ücretlilere son dakika müjdesi! Asgari ücrete şok zam rakamı geldi! Kıdem tazminatı detayına hemen göz atın!

Asgari ücretlinin kıdem tazminatında ve asgari ücret tutarında güncellemeye gidileceği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Asgari ücretlilere kırmızı kodlu uyarı: Kıdem tazminatında 6 aylık güncellemeye dikkat!

Maaş zamlarının gündeme gelmesiyle birlikte Kıdem tazminatı konusunun detayları sorgulanmaya başlandı. İşte son dakika kıdem tazminatına ilişkin tüm detaylar...

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Asgari ücret ve memur maaş zamlarının netlik kazanmasıyla birlikte kıdem tazminatı da yeniden hesaplanacak. Peki, Yeni kıdem tazminat ücreti ne kadar oldu? İşte memur zam oranına göre hesaplanan yeni rakam...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatı yükseliyor! Gözler temmuz maaş zammında!

Milyonlarca çalışanın ve EYT'linin güvencesi olan kıdem tazminatı maaş zamları ile gündemde yer almaya başladı. İşte Kıdem tazminatına ilişkin tüm merak edilenler...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Sanayicilerde ‘EYT’ endişesi! İşgücü kaybı ve yüklü tazminat ödemeleri sanayicileri zorlayacak!

EYT düzenlemesi çalışanlar açısından memnuniyet verici olsa da sanayiciler bu düzenlemenin yaratacağı sorunlar nedeniyle oldukça endişeli. Hem yüklü tazminat ödemeleri hem de nitelikli iş gücü kaybı sanayicileri kara kara düşündürüyor.

EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT’li) beklediği düzenlemede resmen sona gelindi. EYT'liler şimdi siz de göz atın! Peş peşe ödenecek rakamlar açıklandı! Kıdem tazminatı buz kestirdi!

Emeklilikte tazminat depremi! Tutarlar peş peşe duyuruldu! Şimdi siz de göz atın!

Emekli belediye başkanları için makam, temsil ve görev tazminatı veriliyor. Emeklilikte tazminat depremi! Tutarlar peş peşe duyuruldu! Şimdi siz de göz atın!

kemal gülman tazminat Haberi

kemal gülman tazminat

Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.


Ancak bu kez kıyafetiyle değil, boşanma davası açtığı eşi Kemal Gülman'la! Feryal Gülman ile ihanet iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talebiyle boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman, ikinci kez pişti oldu. Feryal Gülman, temmuzdan bu yana ayrı yaşadığı Kemal Gülman'la ilk olarak Berna-Mesut Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğün töreninde karşılaşmıştı. Gece boyunca köşe kapmaca oynayan çiftin yolları, önceki gün de Zorlu Center'daki Vakko mağazasında kesişti. Vakko'nun yılbaşı partisine katılan GÜlman, ayrılma kararı aldığı eşinin de geleceğini öğrenince apart topar mağazadan ayrıldı.


Gökhan Kimsesizcan/Hürriyet...