01 / 05 / 2024

Feryal Gülman ve Kemal Gülman Vakko'nun yılbaşı partisinde pişti oldu!

Feryal Gülman ve Kemal Gülman Vakko'nun yılbaşı partisinde pişti oldu!

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.



Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.


Ancak bu kez kıyafetiyle değil, boşanma davası açtığı eşi Kemal Gülman'la! Feryal Gülman ile ihanet iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talebiyle boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman, ikinci kez pişti oldu. Feryal Gülman, temmuzdan bu yana ayrı yaşadığı Kemal Gülman'la ilk olarak Berna-Mesut Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğün töreninde karşılaşmıştı. Gece boyunca köşe kapmaca oynayan çiftin yolları, önceki gün de Zorlu Center'daki Vakko mağazasında kesişti. Vakko'nun yılbaşı partisine katılan GÜlman, ayrılma kararı aldığı eşinin de geleceğini öğrenince apart topar mağazadan ayrıldı.


Gökhan Kimsesizcan/Hürriyet Gazetesi


Geri Dön