01 / 05 / 2024

Kemal Gülman Feryal Gülman

Kemal Gülman Feryal Gülman

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.

Kemal Gülman ve Feryal Gülman mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşıyor!

Habertürk Gazetesi muhabiri Faik Erdemli'nin haberine göre; Kemal Gülman, 200 milyon lira tazminat talebiyle kendisine boşanma davası açan eşi Feryal Gülman'la mal paylaşımı konusunda kılı kırk yarıyor.

Feryal Gülman kimdir?

Gülman Group’un patronu 81 yaşındaki Kemal Gülman ile 21 yıllık evliliğini sonlandırma kararı alan Feryal Gülman kimdir? İşte Feryal Gülman'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

Kemal Gülman ve Feryal Gülman boşanıyor!

Feryal Gülman, ‘Zina yaptı’ diyerek 21 yıllık eşi Kemal Gülman’a boşanma davası açtı. ‘Örnek evliliği’ bir basın açıklamasıyla bitiren Feryal Gülman, aylık 200 bin TL nafaka talep etti, 200 milyon TL tazminat istedi...

Namık Kemal Gökalp Kimdir?

Namık Kemal Gökalp kimdir? Namık Kemal Gökalp mesleği nedir? Namık Kemal Gökalp hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Qc İnşaat Proje Mümessillik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Uğur Tevfik Doğan, Gökay Erdemoğlu, Kemal Gülmez, Ahmet Yaşar ve Şenol Küni ortaklığında kuruldu.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Rockefeller Ve Görmüş Emlak Hizmetleri  Limited Şirketi Ataşehir’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Bermet Kurstanbekova, Mustafa Kemal Görmüş, Resmiye Lerzan Berkant tarafından kuruldu.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlilerinin evi güneşi, manzarayı görecek şekilde verilmeli!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul 1. Bölge Apartman Görevlileri ile Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu. Kılıçdaroğlu, apartman görevlilerinin tamamına iş verilmesine ve apartman görevlilerinin evlerinin değiştirilmesi gerektiğine de değindi.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kemal Gülman Feryal Gülman Haberi

Kemal Gülman Feryal Gülman

Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.


Ancak bu kez kıyafetiyle değil, boşanma davası açtığı eşi Kemal Gülman'la! Feryal Gülman ile ihanet iddiasıyla 200 milyon lira maddi-manevi tazminat talebiyle boşanma davası açtığı 21 yıllık eşi Kemal Gülman, ikinci kez pişti oldu. Feryal Gülman, temmuzdan bu yana ayrı yaşadığı Kemal Gülman'la ilk olarak Berna-Mesut Yılmaz çiftinin küçük oğulları Hasan Yılmaz'ın Çırağan Sarayı'ndaki düğün töreninde karşılaşmıştı. Gece boyunca köşe kapmaca oynayan çiftin yolları, önceki gün de Zorlu Center'daki Vakko mağazasında kesişti. Vakko'nun yılbaşı partisine katılan GÜlman, ayrılma kararı aldığı eşinin de geleceğini öğrenince apart topar mağazadan ayrıldı.


Gökhan Kimsesizcan/Hürriyet...