07 / 05 / 2024

Feryal Gülman boşanma

Feryal Gülman boşanma

Öyle bir boşanma davası ki, hem kavga gürültüsü, entrikası had safhada hem de ortada konuşulan para! Feryal-Kemal Gülman çiftinden bahsediyorum. Cemiyet sayfalarının yıllarca gözbebeği olmuş ünlü çiftten.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman Vakko'nun yılbaşı partisinde pişti oldu!

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gökhan Kimsesizcan'ın haberine göre; Giydiği kıyafetlerle sık sık dünyaca ünlü yıldızlarla pişti olan Feryal Gülman, Vakko'nun Zorlu Center'daki yılbaşı partisinde pişti oldu.

Boşanma durumunda çiftler arası mal paylaşımı nasıl yapılır? Mal paylaşımı davası nasıl açılır?

Boşanma sürecinde merak edilen konulardan bir de mal paylaşımdır. Mal paylaşımı davası açılarak, çiftler arasında bazı mallar paylaştırılır. Peki mal paylaşımı nasıl açılır, mal paylaşımı davası nasıl açılır ve hangi mallar paylaşılır? İşte boşanma sürecinde mal paylaşımı detayları…

Bu deliller artık boşanma davalarında kullanılmayacak! Avukat tüm detayları ile bahsetti

Boşanma davalarında sunulan deliller tarafların haklı çıkması konusunda oldukça yardımcı unsurlar. Fakat boşanma avukatı olan isim boşanma davasında delil olarak kullanılmayacak şeylerden bahsetti. İşte detaylar...

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Boşanan eşler arasında mal paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, "Oturduğumuz evi, evliyken 10 yıl önce kredi ile aldık. Eşimin düşüncesine göre anlıyorum ki o borç bitince boşanma davası açacak ve evin değerinin yarısını almak isteyecek. Mahkeme evlenmeden önceki kişisel kazanımları göz önünde bulundurur mu?" sorusunu yanıtladı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Boşanma aşamasında olan Bill Gates'in mal varlığı ne olacak? 

Bill-Melinda Gates çifti, 27 yıllık evliliklerini bitirmeye hazırlanıyor. Çiftin boşanması en pahalı ikinci ayrılık olarak gündemde yer alacak. Peki, Bill Gates'in mal varlığı nasıl bölünecek? 

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev ayrıntısı!

Boşanma aşamasında olan Kim Kardashian ile Kanye West'in mahkeme belgeleri basına sızıyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" nedeniyle ayrılık kararı aldığının ortaya çıkmasından sonra şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı evin Kardashian'da kalacağı öğrenildi. 

Kim Kardashian boşanma partisi için ada kiralayacak!

Kanye West ile boşanma aşamasında olan Kim Kardashian boşanma sonrasında parti için ada kiralayacak.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Boşanma oranı geçen yıla göre 3-4 kat arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını aile hayatını da alt üst etti. Karantina döneminde mahkemeler adeta boşanma başvurularıyla doldu taştı. Boşanma oranı geçen seneye göre 3-4 kat arttı.

Feryal Gülman boşanma Haberi

Feryal Gülman boşanma

Öyle bir boşanma davası ki, hem kavga gürültüsü, entrikası had safhada hem de ortada konuşulan para! Feryal-Kemal Gülman çiftinden bahsediyorum. Cemiyet sayfalarının yıllarca gözbebeği olmuş ünlü çiftten.  İki yıldır aralarındaki dava sürüyor. Meğer iş Yargıtay'a kadar gitmiş. Feryal Gülman "Bu bir onur savaşı" diyor, avukatlarıyla sürekli toplantı halinde. Ve bu röportajda, eşini aldatırken nasıl yakaladığından tutun da hakkında oluşan "Adamın parasının peşinde" algısına dair ilk kez açık açık konuşuyor. İşte 21 yıllık bir evlilik, pahalı bir boşanma davasının anatomisi ve Feryal Gülman adının ötesindeki Feryal'in hikayesi... Bugüne hepsi sığmadı, yarın da devam edeceğiz.


* Yıllardır cemiyet dergilerinin sayfalarında gördüğümüz, şık giyinen, herkesin bildiği/tanıdığı Feryal Gülman'ın ötesindeki Feryal kimdir? Hikayenizin en başına dönebilir miyiz?

- Ankara'da doğdum. Çocukluğum Ankara'da geçti. Babam bürokrattı....