28 / 04 / 2024

Orhan Güner: İnovasyon büyük bir fırsattır!

Orhan Güner: İnovasyon büyük bir fırsattır!

Türkiye İnovasyon Haftasında kurumlar için inovasyonun önemine dikkat çeken Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, sürdürülebilirliğin anahtarının inovasyon olduğunu söyledi. Güner, inovasyonun büyük bir fırsat olduğu söyledi...



Türkiye İnovasyon Haftasında kurumlar için inovasyonun önemine dikkat çeken Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, sürdürülebilirliğin anahtarının inovasyon olduğunu söyledi. 

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen gruplarından Vefa'nın Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, rekabet üstünlüğü sağlayabilmenin yolunun inovasyondan geçtiğini söyledi. 

İnovasyon kavramının AR-GE ve ÜR-GE departmanlarına sığdırılamayacak kadar önemli ve anahtar bir kavram olduğunu belirten Güner, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak ele almak gerektiğini vurguladı. İnovatif yaklaşımların böylece kurumun tüm süreçlerine ve birimlerine nüfuz edilebildiğini söyleyen Güner, standartların yükselmesi ile birlikte çok hızlı değişen müşteri ihtiyaçları ve beklentilerine aynı hızla cevap verebilmek için bunun şart olduğunu belirtti. 


İNOVASYON FIRSATTIR 

Güner, "Giderek büyüyen, ihtiyaçları artan ve beklentileri hızlı değişen küresel ve dinamik pazar aynı zamanda pek çok yeni fırsatı da içinde barındırıyor. Bu fırsatları değerlendirebilmek için yeni fikir ve buluşlar ile değer üretmekten yani inovasyondan daha önemli bir şey yok" diye konuştu. 


Yeni Şafak Gazetesi


Geri Dön