10 / 05 / 2024

gülman grubun sahibi kim

gülman grubun sahibi kim

Kemal Gülman, Gülman Group' un CEO' sudur. Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Gülman Group' un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor...

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Kiracılar dikkat! Yeni ev sahibi kiraya zam yapar mı?

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki her konu gündemde yerini koruyor. Bir kiracı bulunan evde ev sahibinin değişmesi halinde kiracıların durumunun ne olacağı merak edilen konular arasında. Buna göre, ev sahibi değişirse yeni ev sahibi kiraya zam yapabilir mi? 

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Apartmanda gürültü yapmanın cezası var mı?

Son günlerde ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Buna göre, milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren kritik karar bir daha  açıklandı. Uygulanacak yasak apartmanda ve sitede oturanlar ve kurullara uymayan herkese ceza geleceği belirtildi.

Kia’dan Bongo sahibi olmak isteyenlere 50 bin TL kampanya indirimi!

Kia, bünyesindeki tek ticari aracı Bongo’ya 50 bin TL kampanya indirimi geldiğini duyurdu. Buna göre, Bongo sahibi olmak isteyenler 50 bin TL daha az ödeyecek.

İhtiyaç sahibi aileler dikkat! Bakan açıkladı: Hesaplara ortalama 3 bin 571 TL yatırıldı! Hemen kontrol edin! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere SED yardımı kapsamında bu ay yapılan ödemeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Göktaş'tan son dakika açıklaması: Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan ödemeler ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Göktaş, açıklamasında Aile Destek Programı'nda hesaplara bu ay 4,37 milyar TL yattığını belirtti ve diğer kalemleri de açıkladı...

Tapu belgesinin renkleri ne anlama gelir? 

Taşınmaz ürünlerin farklı tapu türleri vardır. Buna göre, gayrimenkul sahibi olmak isteyen kişiler, gayrimenkul tapusu hakkında bilgi sahibi olmalıdır. Ayrıca farklı türlerde olan bu tapular farklı renklere sahiptir. Peki tapu çeşitleri ve renkleri nelerdir? İşte tapu renkleri hakkında bilgiler...

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Sosyal destek ödemesine yüzde 17,55 zam geldi...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yapılan  Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17,55 zamlandığını duyurdu. 

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

Çanakkale Belediyesi öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkıda bulunuyor: Beslenme çantaları dağıtımda!

Çanakkale Belediyesi, eğitim gören ihtiyaç sahibi 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencileri için başlattığı "Beslenme Saati" uygulamasını kent merkezinde sürdürüyor.

Ev sahibi 5 yıl sonra kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ve ev sahibi ilişkisi son zamanlarda artan kiralar yüzünden bozuldu. Bazı ev sahipleri zam talep ederken bazıları da yasal sınırı gözetiyor. Ev sahibi ile anlaşamayan kiracıların akıllarında bazı soru işaretleri var.

gülman grubun sahibi kim Haberi

gülman grubun sahibi kim


Kemal Gülman'ın sahibi olduğu Gülman Group, Türkiye'nin önde gelen kurumsal gayrimenkul yatırımcıları arasında yer almaktadır. Arsa, ofis, konut projeleri ve ticari gayrimenkullerden oluşan büyük ölçekli bir portföyü yönetmektedir. CEO’luk görevinin Kemal Gülman tarafından üstlenildiği Gülman Group, yirmibeş yıldır gayrimenkul sektöründe ve inşaat sektöründe önemli projelere imza atmaktadır. Grubun faaliyet alanları ve yatırımları arasında yenilenebilir enerji, denizcilik, hidroelektrik santralleri, lojistik ve depolama hizmetleri de bulunmaktadır.


Gülman Group'un sahibi Kemal Gülman, en zengin 100 Türk listesindeki isimler arasında da yerini alıyor. 


Ünlü işadamı Kemal Gülman'a 200 milyon TL'lik boşanma davası!


Gülman Group'un patronu Kemal Gülman'a eşinden 200 milyon TL'lik boşanma davası açıldı. Feryal - Kemal Gülman çiftinin boşanacakları haberi bir basın açıklaması ile duyuruldu.


İstanbul sosyetesinin tanınmış çiftlerinden Feryal- Kemal Gülman çifti boşanıyor. Feryal Gülman...