02 / 05 / 2024

DHMİ Zafer Havalimanı'nı yap-işlet-devret ile yaptırıyor

DHMİ Zafer Havalimanı'nı yap-işlet-devret ile yaptırıyor

DHMİ, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havaalanı'nı yap-işlet-devret modeli ile yaptırmak üzere yeniden ihale açtı



Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü DHMİ, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havaalanının Yap-İşlet-Devret modeli ile yaptırmak üzere yeniden ihale açtı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalara göre Zafer Bölgesel Havalimanı için ihale 28 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da DHMİ Genel Müdürlüğü 1. kat mavi salonda kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. İhalenin geçici teminatı 300 bin euro olan tayin edildi.

Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

Detaylı bilgi için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

--

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havaalanı inşaatını, yap-işlet-devret modeli ile ihaleye çıkardı.

DHMİ'nin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havaalanının şartname eki proje ve eklerine göre, yapım, işletim ve devir işleri gerçekleştirilecek. 

İhale, 28 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da DHMİ Genel Müdürlüğünde "kapalı teklif usulüne" göre yapılacak.

Söz konusu ihalede katılımcılardan 300 bin avro veya karşılığı tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, DHMİ Genel Müdürlüğü APK Dairesi Başkanlığı Plan Program Şube Müdürlüğünde görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü saat 09.30'a kadar DHMİ Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı Dış Tedarik Şubesine verilecek.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Zafer Havaalanı tekrar ihaleye çıktı
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, teklif gelmediği için daha önce iptal edilen Zafer (Kütahya-Afyonkarahisar-Uşak) Bölgesel Havaalanı inşaatını, yap-işlet-devret modeli ile tekrar ihaleye çıkardı. DHMİ'nin duyurusu, Resmi Gazete'nin dünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre, Zafer Bölgesel Havaalanı'nın yapım, işletim ve devir işlerinin gerçekleştirileceği ihale, 28 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00'da DHMİ Genel Müdürlüğü'nde "kapalı teklif usulüne'' göre yapılacak. Söz konusu ihalede katılımcılardan 300 bin euro veya karşılığı tutarında geçici teminat bedeli alınacak. Önceki ihalede, 1 Mart olarak belirlenen teklif alma tarihi, firmaların isteği üzerine 1 Nisan olarak değiştirilmişti. 8 inşaat şirketi şartname satın almasına rağmen teklif veren firma olmayınca, ihale iptal edilmişti.
Sabah


Geri Dön