27 / 04 / 2024

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.



Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te inşa ettiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, söz konusu açılış törenine, Kuzey Makedonya Başbakanı Dimitar Kovaçevski, Birinci Başbakan Yardımcısı Artan Grubi, Maliye Bakanı Fatmir Besimi, İçişleri Bakanı Oliver Spasovski, Tarım, Ormancılık ve Su İşleri Bakanı Ljupço Nikolovski, Türkiye’nin Üsküp Büyükelçisi Hasan Mehmet Sekizkök, Limak Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, ülkedeki Türk kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

Söz konusu açılışta önemli açıklamalar yapan Nihat Özdemir, konut, otel, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan ve Üsküp’ün kalbinde inşa edilen "Diamond of Skopje" projesinde önemli bir adım atmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Limak Şirketler Grubu Onursal Başkanı Nihat Özdemir, açıklamasında bugün kapılarını ziyaretçilerine açan 48 bin metrekare büyüklüğündeki Diamond Mall'un yalnızca Üsküp’ün değil, ülkenin ve Balkanlar’ın ekonomisine canlılık katacağını ve istihdama katkı sağlayacağını belirtti.

Nihat Özdemir, "Farklı mutfakları ve lezzetleri konuklarıyla buluşturacak olan gurme caddesinin Balkanlar’da ilk olma özelliğini taşıyan 3 bin 500 metrekarelik alana yayılan ve hayal gücünü eğitimle bir araya getiren çocuklara yönelik eğitim ve eğlence alanı olan Dream Zone ile Diamond Mall, alışveriş merkezinden öte bir yaşam alanı olacak. Bugün açılışını yaptığımız söz konusu bu alışveriş merkezi, proje büyüklüğü 350 milyon avroya ulaşan ve çeşitli sektörlerden 1.000 kişiye istihdam sağlayacak olan Diamond of Skopje projesinin eklenen son halkası." dedi.

Yaptığı açıklamada Diamond of Skopje şeklinde adlandırdıkları proje hakkında bilgilendirmeler yapan Nihat Özdemir, 2021 yılının Nisan ayında hizmete aldıkları 142 oda kapasiteli “Limak Hotel”, 772 rezidans ve 24 home-office’i bünyesinde buluşturan kuleleriyle "Diamond of Skopje" projesini 2024 yılının sonunda tamamlayacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada tarihi ve kültürel komşu şeklinde nitelendirdiği Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te projeyi inşa etmeyi kendileri için büyük bir mutluluk ve gurur meselesi şeklinde belirten Nihat Özdemir, "Yalnızca 9 gün sonra Türkiye Cumhuriyeti'n 100. yılını hep beraber kutlamaya hazırlanırken hedefimiz; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gönül coğrafyamız olan Balkanlar’a Türk müteşebbislerini, tecrübesini ve deneyimini taşımaktır." diye konuştu.

Nihat Özdemir, yatırımın hayata geçirilmesindeki desteklerinden ötürü katkı sunanlara da teşekkürlerini sundu.

Şengözler İmza konut projesi satışta! Yeni proje!

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 


Geri Dön