20 / 05 / 2024

Diamond Tower AVM'de ofis binası kiralamaları başladı

Diamond Tower AVM'de ofis binası kiralamaları başladı

Bayrampaşa'nın en yüksek ve en prestijli binası olarak yapımı devam eden Diamond Tower’da kiralamalara başlandı



Yaşadığı hızlı dönüşümle İstanbul’un parlayan ilçelerinden birisi olan Bayrampaşa’da, A sınıfı standartlarda, bölgenin en yüksek ve en prestijli binası olarak yapımı devam eden Diamond Tower’da kiralamalara başlandı.

Yeni yapılmakta olan Bayrampaşa Evlendirme Dairesi’nin hemen yanında konumlandırılan Diamond Tower, toplam 38 bin metrekare inşaat alanı ve 60 metre yüksekliği ile bölgenin fark yaratan projeleri arasındaki yerini aldı.

Bayrampaşa’da Adalar manzarası
Bayrampaşa Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi, Cicoz Yolu’nda 9 bin 353 metrekare büyüklüğündeki arsada geliştirilen projenin ofis bloğunda toplam 9 bin 575 metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Bölgede en çok ihtiyaç duyulan hastaneye göre statik projesi hazırlanan binada, isteğe bağlı olarak otel, üniversite veya şirketlere yönelik ofislere uygun kullanım da mümkün olmaktadır. Toplam 16 katlı binanın 3’üncü katından itibaren tarihi yarımada, Marmara Denizi, Adalar ve Levent manzarasının kesintisiz olarak sağlandığı proje, alt bölümünde ise yaklaşık 11 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ile de kendi çekim alanını yaratıyor.

Bayrampaşa’nın A sınıfı Dimond Tower
A sınıfı bina standartlarında yapımı gerçekleştirilen Diamond Tower, etrafındaki alçak yapılaşmanın da etkisiyle Vatan Caddesi bitimi ve Haliç Köprüsü başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli noktalarından görünebilme özelliğine sahiptir. Bu özelliği sayesinde, binayı tek başına kullanacak kurumların çatıda bulunduracakları tabela ile her yönden görünme veya misafirlerinin binaya kolay ulaşım imkanı sağlayacaktır..

Nisan 2011 ‘de yapımı tamamlanacak olan Diamond Tower, gerek TEM ve E-5 yolları arasında olması, gerekse minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ile oldukça geniş bir etki alanına sahiptir.

BÖLGE HAKKINDA ÖZET BİLGİ :

Bayrampaşa ilçesi, İstanbul’un kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında pilot bölge olarak seçilen ilçelerden birisidir. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plana göre, bölgenin kentsel çalışma alanı olarak İstanbul’un merkezi iş alanlarından birisi yapılması planlanmıştır. Sanayinin tamamen kalkmasının planlandığı bu bölge, tüm merkezi lokasyonların ortasında yer alması sebebiyle servis sektörü için de cazip bir hale gelmektedir.

Kentsel dönüşüm kapsamında, bölgedeki Bayrampaşa Cezaevi buradan kaldırılmış ve yerine yaklaşık 1.300 konutun yer aldığı bir projenin çalışmaları yürütülmektedir. Ayrıca Rami’de bulunan Toptancılar Çarşısı da buradan taşınarak, İstanbul 2010 Kültür Başkenti projeleri kapsamında onaylanan projelerden birisi olarak, Avrupa’nın en büyük kütüphanesi ve kültürel alanının yapılması onaylanmıştır.

Ayrıca yine bu bölgede bulunan, Avrupa’nın en büyük AVM’si olan Forum İstanbul ve içinde gösteri merkezi, çocuk eğlence parkı, otel (4* Crown Plaza ve 3*+ Holiday Inn Express) ve outlet merkezi barındıran Ora İstanbul Eğlence Merkezi bölgenin gelişme potansiyeli ile ortaya çıkmış projelerdir. 

0212 613 40 42

 


Geri Dön