27 / 04 / 2024

Diamond Tower 'da kiralama ve satış işlemleri başladı!

Diamond Tower 'da kiralama ve satış işlemleri başladı!

Avrupa"nın en büyük AVM"si Forum İstanbul, Crown Plaza, Holiday Inn Express   ve Ora İstanbul Eğlence Merkezi"ne komşu Bayramşa"nın ilk A sınıfı ofis binası Diamond Tower"da kiralama ve satış işlemleri başladı



Avrupa"nın en büyük AVM"si Forum İstanbul, Crown Plaza, Holiday Inn Express   ve Ora İstanbul Eğlence Merkezi"ne komşu Bayramşa"nın ilk A sınıfı ofis binası Diamond Tower"da kiralama ve satış işlemleri başladı.

Nisan 2011"de tamamlanacak olan Diamond Tower"da toplam kapalı alan 38.304 m ², toplam ofis alanı ise 9,575 m ²"den oluşuyor. Yapıda 14 ofis katı ve çatı katı bulunuyor ve kat alanları 688 -750 m ² arasında değişiyor. 60 metrelik yüksekliğiyle Haliç ve Vatan Caddesi"nden yüksek bina görünürlüğüne sahip olması ise oldukça dikkat çekiyor. TEM ve E-5 yolları arasındaki konumu, minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ulaşım açısından rahatlık sağlıyor. Proje kapsamında bulunan alışveriş merkezi bünyesinde, restaurant ve kafeler, mağazalar, fitness center ve diğer ihtiyaç duyulan aktiviteler yer alıyor. 75 araçlık açık, 325 araçlık kapalı otopark kapasitesi, VRV iklimlendirme sistemi, kapalı devre TV ve 7/24 koruma, ısı ve duman detektörü ve3 adet 800 kVA"lık jeneratör kapasitesi   gibi birçok özelliğiyle Diamond Tower Bayrampaşa Bölgesi"ni yeni bir ofis anlayışıyla buluşturuyor.

Diamond Tower"ın ofis katları için tek yetkili pazarlama çalışmaları Propin Property Investment Consultancy tarafından yürütülmekte.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Diamond Tower'da satış ve kiralama görüşmeleri başladı

Bayrampaşa'nın ilk A sının ofis binası Diamond Tovrer'da kiralama ve satış işlemleri başladı. Nisan 2011 'de tamamlanacak olan Diamond Tower'da toplam kapalı alan 38.304 metrekare, toplam ofis alanı ise 9.575 metrekareden oluşuyor. Yapıda 14 ofis katı ve çatı katı bulunuyor ve kat alanlarının büyüklükleri 688-750 metrekare arasında değişiyor. 60 metre yüksekliğindeki Diamond Tower, Haliç ve Vatan Caddesi'nden de görülebiliyor. TEM ve E-5 yolları arasındaki konumu, minibüs, otobüs ve metro alternatifleri ulaşım açısından rahatlık sağlıyor. Proje kapsamında inşa edilecek alışveriş merkezi bünyesinde, restoranlar, kafeler, mağazalar ve bir spor salonu bulunuyor. Diamond Tower ayrıca 75 araçlık açık, 325 araçlık kapalı otopark kapasitesi, VRV iklimlendirme sistemi, kapalı devre televizyon, 7/24 koruma, ısı ve duman detektörü ve 3 adet 800 kVA'lık jeneratör kapasitesi gibi olanaklar da sunuyor. Diamond Tovver'm ofis katlan için tek yetkili pazarlama çalışmaları Propin Property Investment Consultancy tarafından yürütülüyor.
Hürriyet


Geri Dön