28 / 04 / 2024

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Didem Sübar Özdemir, BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.



BİREVİM, tasarruf finansmanı sektöründe, aile şirketi kurumlar hariç, bir kadın yöneticiyi üst yönetime atayan ilk firma olarak açıklandı. Firmanın Pazarlama Müdürü Didem Sübar Özdemir, markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak seçildi.

4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tasarruf finans sektörüne ivme kazandırma başarısına sahip ve geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansman” modeliyle gösterilen “BİREVİM”, yeni bir ilk daha hayata geçirdi. Sektördeki, aile şirketi yapısındaki firmalar hariç, üst yönetimine bir kadın yönetici atayan ilk firma olarak öne çıktı. BİREVİM Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Didem Sübar Özdemir; markanın Pazarlama ve Pazarlama İletişiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinde yer aldı.

BİREVİM öncesi kariyerinde, 10 yıllık Denizbank, 2 yıllık Damat-Tween ve 1 yıllık Anadolu Grup-Çelik Motor markaları tecrübesi bulunan Sübar Özdemir’in; 6,5 yıllık Denizbank Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürlüğü ve Anadolu Grup-Çelik Motor CRM Projeleri Yöneticiliği, kariyerinin dikkat çekici görevleri arasında bulunuyor.

BİREVİM'in yaptığı açıklamada, Sübar Özdemir’in Pazarlama Müdürlüğü görevi süresince, markanın özgün “Birlikte Tasarruf Finans” modelinin evlilik ve tarım gibi alanlara taşınması ve sektörde ilk defa gerçek anlamda uçtan uca hizmet modeli anlayışıyla müşteri deneyim yolculuğu geliştirilmesi gibi katkılarından bahsederek “Sübar Özdemir yeni görevinde, markamıza stratejik açıdan çok daha önemli katkılarda bulunacaktır, pazarlama faaliyetlerimizin çok daha geniş alanlara taşınacağına eminiz.” ifadeleri kullanıldı.


Geri Dön