30 / 04 / 2024

Didim Aytepe sitesinde icradan 80 bin TL'ye dubleks konut!

 Didim Aytepe sitesinde icradan 80 bin TL'ye dubleks konut!

Didim İcra Müdürlüğü, Aytepe sitesinde yer alan dubleks konutu 80 bin TL'ye satacak. Satış, 27 Temmuz Cuma günü 13:40-13:45 saatleri arasında yapılacak



İlan şöyle;


DİDİM İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2012/198 TAL.


1-Tapu Kaydı: AYDIN İLİ, DİDİM ÎLÇESÎ, DİDİM MAHALLESİ, KARAKUYU MEVKİİ, 21 CİLT, 2043 SAYFA, 13665 PARSEL 15.501,00 M2 YÜZÖLÇÜM, ELLİBÎR BLOKLU YÜZELLI DAİRE BAHÇELİ KARGİR DUBLEKS EV ANA TAŞINMAZ NİTELİKLİ, 44 BLOK, ZEMİN 1. KAT, 1 BAĞIM¬SIZ BÖLÜM NOLU, 2/300 ARSA PAY/PAYDALI DUBLEKS MESKEN.


Hali Hazır Durumu:


Taşınmaz, Çamlık Mahallesi, 548 Sokak Aytepe Sitesi No: 13/134 Didim-Aydın adresindedir.

Taşınmazın içinde bulunduğu site 51 Bloklu, 150 daireli bahçeli kargir yapı vasfındadır. Bina be-tonarme karkas olup, takriben 25 yıllıktır. Taşınmaz, 4’üz bitişik dubleksin bir tanesidir. Takriben 75 m2 kapalı alana sahiptir. Zemin katında 1 salon mutfak, 1. katında ise 3 oda ve 1 banyo, wc bu-lunmaktadır. Pencere ve balkon kapı doğramaları ahşap, dış doğramalarda demir panjur vardır. Yer kaplamaları karo ve mozaik kaplamadır. Mutfak tezgahı mermerit, mutfak dolapları suntalem ahşap malzemeden yapılmıştır. Aytepe olarak bilinen ve Altınkum'a yakınlığından dolayı çokça tercih edilen bir bölgedir. Denize takriben 1000 m. mesafede bulunduğu sitenin karşısında Peyda Apartmanında Aytepe tatil sitesi vardır. Takriben 400 mt. mesafede Esra apartmanı bulunmaktadır. Belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanmaktadır. Didim şehir merkezine takriben 4000 mt mesafededir. Bölgede son yıllarda yabancılara satış için büyük site kompleksler ve konutlar yapılmıştır.


İmar Durumu: Didim Belediyesi imar planında; Didim 13665 parsel sayılı taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama imar Planında ayrık nizam 2 katlı tercihli kullanım alanı olarak görülmektedir.


Muhammen Bedeli: 80.000,00- TL

Satış Saati: 13:40 - 13:45 Arası


Satış Şartları: 


1- Satış 27.07.2012 günü yukarıda belirtilen saatler arasında DİDİM ADLİYESİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜ DİDİM-AYDIN adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve pay¬laştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 06.08.2012 günü DİDİM ADLİYESİ İCRA MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜ DİDİM-AYDIN adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artır¬mada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Şu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40’ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.


2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin % 20’si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.


3-İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.


4-İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.


5-Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.


6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

iş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur;


(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir. (İİK. m. 126)

(B; 39198-980) 



İlan için tıklayın



Geri Dön