21 / 05 / 2024

didim de icradan satılık konut

didim de icradan satılık konut

Didim İcra Müdürlüğü, Aytepe sitesinde yer alan dubleks konutu 80 bin TL'ye satacak. Satış, 27 Temmuz Cuma günü 13:40-13:45 saatleri arasında yapılacak

Didim'de konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Aydın Didim Belediye Başkanlığı, Aydın ili, Didim ilçesi, Yeni Mahalle'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Aydın Didim'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık!

Eski Galatasaray Başkanlarından Ünal Aysal'ın icralık olan oteli 'Hotel Les Ottomans'ın ardından Akmerkez'deki şirket merkezi de icradan 33 milyon TL'ye satılıyor.

Didim'de uzayan tapu işlemlerine emlakçıdan tepki!

Didim'de artış gösteren gayrimenkul satışları sebebiyle yoğunlaşan tapu dairesindeki iş yükü az sayıdaki memurla giderilmeye çalışılınca, uzayan işlemler emlakçılar ile mülk almak ve satmak isteyenlerin tepki göstermesine neden oldu.

Didim'de mahkeme kararını beklemeden yıkılan bahçe duvarı isyan ettirdi!

Aydın Didim'de iki ayrı inşaat ruhsatının iptal edilmesiyle açtığı tazminat davasında, belediyeyi 1 milyon 468 bin lira tazminata mahkum eden inşaat firmasının sahibi Ahmet Orak ile belediye arasında yaşanan anlaşmazlık yaşandı.

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Tekzen 140. mağazasını Didim’de açtı!

“Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümesini sürdüren Tekzen, Aydın’daki 5. şubesini Didim Kipa AVM’de açtı.

Didim'de paralarını alamayan inşaat işçileri siteye giden yolu kapattı!

Aydın Didim'de uzun süredir paralarını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı. İşçiler hak ettikleri parayı almak için inşaata giden yolu kapattı.

Didim'de Hazine arazilerinde usulsüzlük iddiası!

Aydın Didim'de Hazine arazilerine yönelik usulsüzlük soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Didim’de 35 arazi ÖİB tarafından satışa çıkarıldı!

Aydın’ın turistik ilçesi Didim’de toplam geçici teminat bedeli 1 milyon 510 bin TL olduğu belirtilen 35 taşınmaz için özelleştirme kararı alındı... 

Aydın Didim'de imar planı değişikliği onaylandı!

TTA Gayrimenkul A.Ş'ye ait Aydın İli, Didim İlçesi, Didim Mahallesi'ndeki parselin imar planı değişikiği onaylandı..

didim de icradan satılık konut Haberi

didim de icradan satılık konut
İlan şöyle;


DİDİM İCRA MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN TAŞINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2012/198 TAL.


1-Tapu Kaydı: AYDIN İLİ, DİDİM ÎLÇESÎ, DİDİM MAHALLESİ, KARAKUYU MEVKİİ, 21 CİLT, 2043 SAYFA, 13665 PARSEL 15.501,00 M2 YÜZÖLÇÜM, ELLİBÎR BLOKLU YÜZELLI DAİRE BAHÇELİ KARGİR DUBLEKS EV ANA TAŞINMAZ NİTELİKLİ, 44 BLOK, ZEMİN 1. KAT, 1 BAĞIM¬SIZ BÖLÜM NOLU, 2/300 ARSA PAY/PAYDALI DUBLEKS MESKEN.


Hali Hazır Durumu:


Taşınmaz, Çamlık Mahallesi, 548 Sokak Aytepe Sitesi No: 13/134 Didim-Aydın adresindedir.

Taşınmazın içinde bulunduğu site 51 Bloklu, 150 daireli bahçeli kargir yapı vasfındadır. Bina be-tonarme karkas olup, takriben 25 yıllıktır. Taşınmaz, 4’üz bitişik dubleksin bir tanesidir. Takriben 75 m2 kapalı alana sahiptir. Zemin katında 1 salon mutfak, 1. katında ise 3 oda ve 1 banyo, wc bu-lunmaktadır. Pencere ve balkon kapı doğramaları ahşap, dış doğramalarda...