18 / 05 / 2024

Didim Meydanı 29 Ekim'de açılacak!

Didim Meydanı 29 Ekim'de açılacak!

Nisan ayında temeli atılan ve çalışmaları tüm hızıyla süren Didim Kent Meydanı açılışının, Cumhuriyet Bayramı'nda yapılması hedefleniyor Didim Belediyesi'nce yaptırılan Didim Kent Meydanı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor....



Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı'nın 2004 yerel seçimlerinde vaat ettiği projeler arasında yer alan Kent Meydanı Projesi, Didim'in çehresini değiştirecek ve kentin en önemli odak noktalarından olacak nitelikte önemli bu- proje olması bakımından büyük önem taşıyor. Nisan ayında temeli atılan ve çalışmaları tüm hızıyla süren Didim Kent Meydanı'nın Cumhuriyet Bayramı'na açılış yapılması hedefleniyor. 


Didim Atatürk Bulvarı, Vergi Dairesi yanında bulunan yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen meydan ile Didim, resmi ve özel törenlerin gerçekleşeceği bir alana kavuşacak. Proje kapsamında alana 20 metrekarelik bir Atatürk büstü, park cepleri ve yürüyüş bantları yapılacağını belirten Didim Belediye Başkam Mümin Kamacı, "Bu proje markalaşma yolunda ilerleyen ilçemizin gereksinimlerinden birisiydi. Çalışmalara Nisan ayında başladık ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi. 


Başkan Kamacı, estetik değerlerin ön planda tutularak hassasiyetle çalışmaların yürütüldüğünü belirterek, kent meydanı projesinin tüm Didim halfana hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 


Yeni Asır Gazetesi


Geri Dön