03 / 05 / 2024

Didim'de her mahalleye spor alanları yapılacak!

Didim'de her mahalleye spor alanları yapılacak!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe sınırları içerisindeki her mahalleye spor alanları kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Atabay, Hisar Mahallesi'ndeki Şapel ile ilgili de düzenleme yaptıklarını kaydetti.



Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe sınırları içerisindeki her mahalleye spor alanları kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. İlçede üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Atabay, Efeler Mahallesi'nde sati kaplama asfalt çalışmaları ile Avcılar Çukuru mevkiindeki sokaklara parke taşı döşendiğini belirterek belediyeye ait seranın da son halini aldığını belirtti. Maliyeciler Sitesi'ndeki park alanında gençler için paten sahası oluşturacaklarını paylaşan Atabay, bu alana çeşitli oyun grupları yerleştireceklerini, parkı işlevsel hale getirmek istediklerini ifade etti. İlçedeki tüm mahallelerdeki boş alanlara basketbol ve futbol sahaları oluşturacaklarını söyleyen Başkan Atabay, gençlerin spor aktivitelerini yapabilecekleri bu alanların oluşturulması için belediyenin proje ekibinin çalışma yaptığını dile getirdi.


Düzenleme yapılacak

Hisar Mahallesi'ndeki Şapel ile ilgili de düzenleme yaptıklarını kaydeden Atabay, "Şapelin arka bahçesinde birtakım sanatsal faaliyetlerin yapılmasını sağlayacağız. Haftanın 1 günü de ilçede yaşayan yabancıların, burada ibadetlerini yapabilmelerini sağlamayı planlıyoruz" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön