28 / 07 / 2024

didim 2015 spor salonu projeleri

didim 2015 spor salonu projeleri

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe sınırları içerisindeki her mahalleye spor alanları kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Atabay, Hisar Mahallesi'ndeki Şapel ile ilgili de düzenleme yaptıklarını kaydetti.

Menderes Fırat Çakıroğlu Spor Kompleksi açıldı!

2015 yılında öğrenciler arasında çıkan kavgada öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4. sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun adı İzmir'in Menderes ilçesindeki spor kompleksine verildi.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi açılıyor!

Tarsus Belediyesi tarafından Ergenekon Mahallesi’ne yaptırılan Ergenekon Parkı ve Yaşam Boyu Spor Merkezi 16 Aralık 2015 Çarşamba günü hizmete açılıyor.

Kocaeli Başiskele Spor Salonu açıldı!

Başiskele Spor Salonu açılış töreniyle hizmete girdi. Açılış töreniyle beraber 2015-2016 Ücretsiz Spor Okulu sezonu da başlamış oldu.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

TOKİ Kars kura 2015!

AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, TOKİ tarafından Bayrampaşa ve Atatürk Mahallesi’nde yaptırılan 665 konutun kura çekimlerinin 21 Ağustos 2015 günü saat 14.00’de, İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacağını belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonuna 6 yeni stat!

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda 6 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak.

Didim'de her mahalleye spor alanları yapılacak!

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe sınırları içerisindeki her mahalleye spor alanları kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Atabay, Hisar Mahallesi'ndeki Şapel ile ilgili de düzenleme yaptıklarını kaydetti.

TOKİ Malatya Merkez'de 24 derslikli spor lisesi yaptıracak!

TOKİ Malatya Merkez İlçesinin Pınarbaşı mevkiinde spor lisesi, pansiyon ve spor salonu yaptıracak. İhalesi 31 Ağustos 2015 tarihinde saat 15:00'da gerçekleşecek.

Didim'de yabancıya konut satışında İngilizler ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Yabancılara gayrimenkul satışında İl Genelinde İlçemiz Didim ilk sırada yerini aldı.

Yabancıya konut satışlarında Didim ilk sırada!

2015 yılı Mayıs ayı konut satışlarında Aydın İli ilk 10'da yerini alırken, Aydın genelinde ise Didim'de ilk sırada yer aldı. Osman Coşkun ise yabancıların havası ve doğası nedeniyle Didim'i tercih ettiğini belirtti.

Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi ihalesi 15 Haziran'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Sultangazi Cebeci Spor Tesisi ve Gençlik Merkezi inşaatı yapım işi ihaleye çıkarıldı. İhale 15 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kepez'de çok amaçlı spor salonu yapım işi ihale edilecek!

Antalya Kepez'de çok Amaçlı Spor Salonu yapım işi 11 Haziran 2015 günü 14:30'da Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihale edilecek.

didim 2015 spor salonu projeleri Haberi

didim 2015 spor salonu projeleri

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, ilçe sınırları içerisindeki her mahalleye spor alanları kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. İlçede üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Atabay, Efeler Mahallesi'nde sati kaplama asfalt çalışmaları ile Avcılar Çukuru mevkiindeki sokaklara parke taşı döşendiğini belirterek belediyeye ait seranın da son halini aldığını belirtti. Maliyeciler Sitesi'ndeki park alanında gençler için paten sahası oluşturacaklarını paylaşan Atabay, bu alana çeşitli oyun grupları yerleştireceklerini, parkı işlevsel hale getirmek istediklerini ifade etti. İlçedeki tüm mahallelerdeki boş alanlara basketbol ve futbol sahaları oluşturacaklarını söyleyen Başkan Atabay, gençlerin spor aktivitelerini yapabilecekleri bu alanların oluşturulması için belediyenin proje ekibinin çalışma yaptığını dile getirdi.


Düzenleme yapılacak

Hisar Mahallesi'ndeki Şapel ile ilgili de düzenleme yaptıklarını kaydeden Atabay, "Şapelin arka bahçesinde birtakım sanatsal faaliyetlerin yapılmasını sağlayacağız. Haftanın 1 günü...