12 / 05 / 2024

Dikkat! 1 Ocak'ta kuaförden kuyumcuya, esnaftan sokaktaki vatandaşa kadar herkesi ilgilendiren değişiklikler geliyor!

Dikkat! 1 Ocak'ta kuaförden kuyumcuya, esnaftan sokaktaki vatandaşa kadar herkesi ilgilendiren değişiklikler geliyor!

Dikkat bu haber Türkiye'de yaşayan hemen herkesi ilgilendiriyor. 2023 yılının 1 Ocak tarihi itibarıyla birçok alanda ve hemen her kesimi ilgilendiren yeni düzenlemeler devreye girecek.



2023 yılı başından itibaren Türkiye’de pek çok alanda yeni düzenleme ve değişiklikler yapılacak.

1 Ocak 2023 tarihi itibarıyla yürürlüğe girmiş olacak önemli düzenlemelerin ilki e-ticaret sektörünü yakından ilgilendiriyor.

Dikkat! 1 Ocak ta kuaförden kuyumcuya, esnaftan sokaktaki vatandaşa kadar herkesi ilgilendiren değişiklikler geliyor!

Bu tarihte, ‘Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun devreye alınacak.

Kanun kapsamında, elektronik ticarette haksız rekabet ve tekelleşmenin önüne geçerek, pazara yeni oyuncuların girişinin kolaylaştırılması, e-ticaret pazarınının dengeli ve sağlıklı büyümesinin sağlanması amacıyla, e-ticaret aracı hizmet sağlayıcı ve e-ticaret hizmet sağlayıcılara yönelik düzenleme yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön