16 / 05 / 2024

Dikkat!.. Dikkat!.. Tarım Bakanlığı’nda çalışan kaç sözleşmeli kadroya geçiyor? Bakan Kirişçi duyurdu! işte o sayı!

Dikkat!.. Dikkat!.. Tarım Bakanlığı’nda çalışan kaç sözleşmeli kadroya geçiyor? Bakan Kirişçi duyurdu! işte o sayı!

Kamuda çalışan sözleşmeli personel, kendileri için kadro yolunu açacak düzenlemenin yasalaşmasını beklerken, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda çalışanlar için müjdeli haber Bakan Vahit Kirişci’den geldi. Bakan Kirişçi, yeni çıkacak yasayla bakanlık bünyesinde kadroya geçecek personel sayısını az önce açı



Kamu görevlilerinin geçtiğimiz yıl ve 2023 senesine ait 6. Dönem Toplu Sözleşme metninde bakanlık çalışanlarına ilişkin birçok kazanımın yer aldığının altını çizen Kirişçi, bunların başında kontrol hizmetlerinde ilave ödeme, koruyucu gıda yardımı, koruyucu giyim ve donanım malzemesi verilmesi gibi kazanımların yer aldığını vurguladı.

Bakanlık çalışanlarına, 2022-2023 yıllarına ait malzemelerin bu yıl birlikte verileceğini bildiren Kirişçi, bu kazanımların personele ulaşmasını sağlamak amacıyla yetkili sendika ile koordineli bir şekilde mevzuat düzenlemelerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Dikkat!.. Dikkat!.. Tarım Bakanlığı’nda çalışan kaç sözleşmeli kadroya geçiyor? Bakan Kirişçi duyurdu! işte o sayı!

“17 BİN 438 SÖZLEŞMELİ ARKADAŞIMIZ KADROYA GEÇECEK!”

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti tarafından TBMM’ye sunulan teklifle, kamuda çalışan sözleşmeli personele kadro verileceğini hatırlatarak, “Bu çerçevede köklü kurumlarımız Devlet Su İşleri ve Orman Genel Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm bakanlık birimlerindeki 17 bin 438 sözleşmeli çalışma arkadaşımız kadroya geçecek. Ayrıca, Orman muhafaza memurlarının teknik sınıfa dahil edilmesiyle ilgili Toç Bir-Sen ile çalışma başlatacağız” ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön