27 / 04 / 2024

Divan Residence 'ta 167 bin TL'ye! Yüzde 15 peşinat!

Divan Residence 'ta 167 bin TL'ye! Yüzde 15 peşinat!

Divan Residence 'ta 1+1 evler 167 bin TL ile 295 bin TL; 2+1 evler ise 289 bin TL ile 378 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede konut bedelinin yüzde 15 'i peşinat olarak veriliyor. Kalan miktar için 60 ay sıfır faizle kredi kullanabilme i



Kuzu Grup tarafından Halkalı 'da hayata geçirilen Divan Residence 'ta Mayıs 2010 'dan bu yana yaşam sürüyor. Projenin inşaatı 2008 yılında başlamıştı.

34 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayat bulan Divan Residence, yatay ve kule olmak üzere 5 blokta toplam 743 konuttan meydana geliyor. Proje 87 bin 315 metrekare inşaat alanına sahip …

1+1 ve 2+1 olmak üzere 2 farklı konut tipi seçeneğinin sunulduğu Divan Residence 'ta 57-75 metrekarelik 1+1 evler ile 78-111 metrekarelik 2+1 evler yer alıyor.

Divan Residence 'ta 1+1 evler 167 bin TL ile 295 bin TL; 2+1 evler ise 289 bin TL ile 378 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Projede konut bedelinin yüzde 15 'i peşinat olarak veriliyor. Kalan miktar için 60 ay sıfır faizle kredi kullanabilme imkanı sunuluyor.

Konutların yanı sıra 22 dükkanında bulunduğu Divan Residence 'ın sosyal alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ile tenis kortu mevcut.

Site Genel Özellikleri:

Zemin : Binaların oturacağı zeminde, zemin etüt ve sondaj çalışmaları yapılmış olup, deprem yönetmeliğine uygun fore kazık ve radye-jeneral temel sistemi uygulanacaktır.

Peyzaj : Yaya yolları site bitkilendirilmesi, rekreasyon alanları ile birlikte bahçe sulama sistemi yapılacaktır. Bölge iklim şartlarına göre her daire için 1 ağaç olacaktır.

Otopark ve Yollar : Konut erişimli otopark yapılacak olup, yüzeyde araç geçişi olmayacaktır. Her konuta 1 araçlık kapalı ve müstakil otopark olanağı sağlanacaktır..

Spor Tesisleri: Spor tesisleri olarak; yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu yapılacaktır.

Site Güvenlik: Site çevresi duvarla çevrilecek, bloklarda ve sitede 24 saat güvenlik ve kamera sistemi kurulacaktır. Garaj ve site giriş çıkış noktalarında güvenlik kontrollü otomatik kapı konulacaktır.

İnterkom Tesisatı: Konut ile blok giriş kapısı ve site güvenliği ile Intercom sistemi kurulacak ve bu sistemle konutların blok kapısı ile konuşma, kapı otomatiğine kumanda etme olanağı sağlanacaktır.

Yüzme Havuzları: Vaziyet planında belirlenmiş yerlerde açık ve kapalı yüzme havuzu inşa edilecek olup, havuzlara filtrasyon tesisatı, güneşlenme terası ve ayrıca kafeterya yapılacaktır.

Yangın Tesisatı: Yangın yönetmeliğine uygun olarak tüm ortak alanlara yangın alarmı ve söndürme sistemi tesis edilecektir. Basınç dengelenmesi yapılmış yangın merdiveni yapılacaktır. Ayrıca siprinker yangın söndürme sistemi yapılacaktır.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

[email protected]


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön