03 / 05 / 2024

Divan Rezidans Halkalı'da 289 bin TL'ye 2+1!

Divan Rezidans Halkalı'da 289 bin TL'ye 2+1!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yer alan konutlardan 1+1'lerin fiyatları 167 bin TL'den başlıyor ve 295 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında konutların teslimleri için Mayıs 2010 yılından beri hemen yapılıyor



Divan Residence, Halkalı'da yer alıyor. 34 bin metrekarelik arsa üzerine kurulan projede 734 konut ve 22 dükkan bulunuyor. Projenin inşaat alanı ise 87 bin 315 metrekare olarak belirlendi.

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen proje kapsamında yer alan konutlardan 1+1'lerin fiyatları 167 bin TL'den başlıyor ve 295 bin TL'ye kadar yükseliyor. Proje kapsamında yer alan 2+1 konutların fiyatları ise 289 bin TL ile 378 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Divan Residence Projesi'nde yüzde 15'lik kısım peşin ödeniyor, geri kalanı ise 36 aya kadar vadelendiriliyor.

Projede yer alan konutlardan 1+1'lerin alanları 57 ile 75 metrekare, 2+1'lerin alanları ise 78 ile 111 metrekare arasında değişiyor. 2008'de temeli atılan projede 2010 Mayıs'tan beri yaşam devam ediyor.

Projede yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro, tenis kortu, güneşlenme terası, kafeterya, açık ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Projede ayrıca, resepsiyon hizmetleri, vale hizmeti, housekeeping, kuru temizleme hizmetleri verilecek.

Divan Residence'ın özellikleri:
Peyzaj : Yaya yolları site bitkilendirilmesi, rekreasyon alanları ile birlikte bahçe sulama sistemi yapılacak. Bölge iklim şartlarına göre her daire için 1 ağaç olacak.

Otopark ve Yollar : Konut erişimli otopark yapılacak olup, yüzeyde araç geçişi olmayacak. Her konuta 1 araçlık kapalı ve müstakil otopark olanağı sağlanacak..

Spor Tesisleri: Spor tesisleri olarak; yürüyüş parkuru, fitness center, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, anfi tiyatro ve tenis kortu yapılacak.

Site Güvenlik: Site çevresi duvarla çevrilecek, bloklarda ve sitede 24 saat güvenlik ve kamera sistemi kurulacak. Garaj ve site giriş çıkış noktalarında güvenlik kontrollü otomatik kapı konulacak.

İnterkom Tesisatı: Konut ile blok giriş kapısı ve site güvenliği ile Intercom sistemi kurulacak ve bu sistemle konutların blok kapısı ile konuşma, kapı otomatiğine kumanda etme olanağı sağlanacak.

Yüzme Havuzları: Vaziyet planında belirlenmiş yerlerde açık ve kapalı yüzme havuzu inşa edilecek olup, havuzlara filtrasyon tesisatı, güneşlenme terası ve ayrıca kafeterya yapılacak.

0212 444 98 00

www.divanresidence.com

[email protected]



Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön