05 / 05 / 2024

Diyanet İşleri rekor sayıda personel alımı yapacak! Süresi dolmadan başvurun!

Diyanet İşleri rekor sayıda personel alımı yapacak! Süresi dolmadan başvurun!

İş arayanlara müjdeli haber, Diyanet’ten geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana göre, başkanlığın merkez teşkilatı için personel alımları yapılacak. İşte detaylar...



10 KADIN 70 ERKEK PERSONEL ALINACAK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Resmi Gazete’ de yayımlanan ilana göre, merkez teşkilatına destek personeli olarak 80 kişinin alınacağı ifade edildi. Edinilen bilgilere göre 10’u kadın ve 70’i de erkek olmak üzere toplamda 80 personelin istihdam edileceği öğrenildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, yaptığı açıklamada merkez teşkilatına alınacak destek personellerinin temizlikçi, bulaşıkçı, sıhhi tesisatçı, garson, bahçe bakım elemanı, marangoz, koruma ve güvenlik görevlisi unvanlarına sahip olacağını bildirdi.

Diyanet İşleri rekor sayıda personel alımı yapacak! Süresi dolmadan başvurun!

BAŞVURULAR 20 MART’TA SONA ERECEK

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan personel alımlarına ilişkin yazılı ve sözlü sınav yapılmadan yalnızca, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sırasının temel alınacağı da öğrenildi. Söz konusu ilanlara başvuruların 6 Mart ila 20 Mart 2023 tarihleri arasında yapılabileceği ifade edildi. Başvuruların ise; "sinav.diyanet.gov.tr" adresi üzerinden yapılacağı öğrenildi.

Diyanet bünyesinde istihdam edilecek adaylar 6-20 Mart tarihleri arasında "sinav.diyanet.gov.tr" adresi üzerinden başvurabilecekken, başvuru koşulları ve aranan nitelikler ile ilgili bilgilere Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinden ulaşılabilecek.

Çocuklu ailelere müjde! Aile Bakanı Derya Yanık yeni destek ödemesini duyurdu! 5.100 TL hesaplara yatacak!

Evin depreme dayanıklı olup olmadığı nereden anlaşılır?

Altın kahini İslam Memiş’ten çok kritik açıklamalar! “Ekonomik tufan geliyor” dedi ve ekledi!

Geri Dön