30 / 04 / 2024

DKY Kartal Evleri nerede?

DKY Kartal Evleri nerede?

Firma: DKY İnşaat

Daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu DKY Kartal projesinin lansmanı yarın yapılacak. Ön talep süreci devam eden projede 320 adet konut bulunuyor. Peki DKY Kartal Evleri nerede?



"DKY Kartal Evleri nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim.  DKY İnşaat  imzası ile hayata geçirilen proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Lansmanı yarın gerçekleşecek olan DKY Kartal Rezidans ön talep toplamaya devam ediyor. Teslimlerinin 2 yıl sonra yapılması planlanan proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari bloktan oluşuyor.


Harfiyat çalışmalarının başladığı DKY Kartal projesinin 2015 yılının ikinci yarısında başlaması planlanıyor. 2 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu projede loft ve bahçe dubleksi daireler de tasarlandı.


DKY Kartal Evleri nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen DKY Kartal projesi E-5'in üzerinde ve metroya yakın bir bölgede yer alıyor. Projenin resmi satışları Mayıs ayı başı gibi başlaması öngörülüyor. 


DKY Kartal satış ofisi iletişim

Telefon: (0216) 517 9 517

Web: www.dkyinsaat.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön