02 / 05 / 2024

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı!

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı!

Firma: DKY İnşaat

Proje: DKY Kartal

DKY Kartal lansmana özel ödeme planı kapsamında projede yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Projede lansman indrimi için son 3 gün kaldı.



DKY Kartal projesinde dairelerin tipleri 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 ve 6+1,5 olarak farklı seçenekte dizayn edildi. Proje 220 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


DKY Kartal projesinde su kanalları, otopark, açık ve kapalı kullanımlı havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center ve bisiklet yolları ile yemyeşil çimenler, çiçek bahçeleri gibi sosyal seçenekler yer alıyor.


DKY Kartal projesinde dairelerin tamamı Adalar manzarasına sahip şeklinde yükseliyor. Konutların yanı sıra ofis ve alışveriş alanları da bulunan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor.


DKY Kartal projesinde dairelerin alanları 66 metrekare ile 217 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje Kartal Metrosu’na 200 metre yürüme mesafesinde, D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde bulunuyor. 


DKY Kartal lansmana özel ödeme planı kapsamında projede lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. Yüzde 5 peşinat sonrasında 2 ara ödeme ve sonrasında ise banka kredisi ile vadelendirme yapılan projede daireler 397 bin 150 TL'den başlangıç gösteriyor.


DKY Kartal iletişim

Adres: Soğanlık, Yalnız Selvi Cad. No: 13 Kartal / İstanbul

Web: www.dkyinsaat.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön