05 / 05 / 2024

DKY Kartal projesinin ofis bloğu Mayıs'ta satışta!

 DKY Kartal projesinin ofis bloğu Mayıs'ta satışta!

53 yıllık inşaat tecrübesiyle adından söz ettiren DKY inşaat, yeni projesi için Kartal'ı seçti. Firmanın DKY Kartal adını verdiği projesi, konut, ofis ve alışveriş alanlarıyla göz dolduruyor.



53 yıllık inşaat tecrübesiyle adından söz ettiren DKY inşaat, yeni projesi için Kartal'ı seçti. Firmanın DKY Kartal adını verdiği projesi, konut, ofis ve alışveriş alanlarıyla göz dolduruyor.  220 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen ve inşa sürecinin başlatdığı DKY Kartal'da toplamda 331 konut bulunuyor. Dairelerin Adalar manzaralı olduğu DKY Kartal'da; 2+1.5, 3+1.5, 4+1.5, 5+1.5 konut tipleri yer alıyor. 


Ofis bloğu Mayıs'ta satışta!

DKY Kartal projesinde 23 bin metrekare kapalı alana sahip ofis bloğu da yer alıyor. Ofis bloğu ile ilgili çok fazla talep aldıklarını söyleyen Ali Dumankaya, "Projeyi ilk görücüye çıkardığımızdan beri ofislerle ilgili yoğun talep alıyoruz.  Haziran ayına bıraktığımız ofis bloğu satış planımızı öne çektik.  Bu bloğa gelen talepler bile bu lokasyonun ne kadar değerli ı olduğunu bizlere gösteriyor" dedi



Posta Ek 



Geri Dön