29 / 04 / 2024

DMÇ Mobilya Karabağlar'da yeni mağaza açtı!

DMÇ Mobilya Karabağlar'da yeni mağaza açtı!

Mobilya sektörüne 1998 yılından itibaren yeni bir kalite ve hizmet anlayışı getiren DMÇ Mobilya yeni mağazası Karabağlar'da açıldı...



Kurulduğu 1998 yılından itibaren  İzmir  ve Ege Bölgesi’nde kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile faaliyetlerine devam eden DMÇ Mobilya mağazalarına bir yenisini daha Karabağlar’da ekledi. 


Mobilya anlayışına farklı bir anlam getiren DMÇ Mobilya geniş ürün yelpazesi ile Ege’ye ücretsiz teslimat, esnek ödeme planları, 2 + 3 yıl garanti, Ücretsiz depolama, satış sonrası destek vb. hizmetleri güler yüzlü profesyonel ekibi ile kaliteden ödün vermeden müşterilerine sunuyor.


Evlenenlere ya da evindeki eşyaları değiştirmek isteyenlere mobilyadan beyaz eşyaya kadar her ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 14.680 m2 hizmet alanında faaliyetlerine devam eden DMÇ Mobilya açılışını gerçekleştirdiği Karabağlar Mağazası ile büyümeye odaklandı. 


DMÇ Mobilya kurucusu Çetin ÖZKAYA “Uzun yıllardır mobilya sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Tek amacımız kaliteli ürünü mobilya ihtiyacı olan tüketici ile üstün hizmet anlayışıyla buluşturmak. Geniş ürün yelpazemize daha fazla kişinin ulaşabilmesi amacıyla büyümeye odaklandık. Karabağlar Mağazamızdan sonra farklı yerlerde mağaza açmaya devam edeceğiz. Mobilya’ya farklı bir anlayış getirmeye çalışıyoruz. Modern, kullanışlı ve en önemlisi kaliteli. Şu anda Çiğli, Bayraklı ve Karabağlar’da faaliyet gösteren mağazalarımız ile İzmir ve bütün Ege Bölgesinden gelen yoğun talebe cevap veriyoruz. Mobilya bizim tek faaliyet alanımız değil. Aynı zamanda İnşaat sektöründe de projelerimiz var. Bu nedenle bir evin ihtiyacı olabilecek her şeyi planlayabiliyoruz. Amacımız üstün kalite anlayışı ile ürettiğimiz ürünlerimizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak.” 


Geri Dön